| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Καλησπέρα..το λεει και ο τιτλος βασικα αλλα ψάχνω για έλληνες,να μπορώ να συννενοηθώ (βαρεθηκα τα βουλγαρικα κ.τ.λ.π) δεν με ενδιαφέρει to realm,και απο faction HORDE κατα προτιμηση(οχι απαραιτητα ομως....επίσης το recruit πώς ακριβώς δουλεύει? κυρίως με ενδιαφέρει η διάθεση και "smooth" enviroment |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | για horde ελληνικο μονο στον server μου ξερω (Talnivarr) αλλα μονο μεγαλα lvl βαζουνε, υπαρχουν και αλλα ομως, για αλλους server δεν ξερω περιμενε να σου απαντησουν και αλλοι |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Υπάρχουνε καλά ελληνικά guilds στον Nagrand server όπου δέχονται όλα τα levels και βοηθάνε πολύ επίσης. Μερικά ονόματα: PCMaster Maniacs, Greek Dungeon Runners, Ten idiots signed this. Κατά προτίμηση έλα στους greek dungeon runners όπου είμαι και εγώ και θα σε βοηθήσω όσο μπορώ.
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής | σου προτινω να μπεις boulderfist υπαρχει ελληνικο guild αν 8ες μπες |
| | |
| | #5 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
| |
| | |
| | #6 |
| Μαχητής | pvp η pve θα σε γελασω...τα bg's εχουν κοσμο ιδικα τωρα το καλοκαιρι |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |