| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Καλή σας ημέρα, πατριώτες @ πατριώτισσες ... !!!- Υπάρχει κάποιος, - να έχει την ευχή μου - που να έχει α γ ο ρ ά σ ε ι όλο το "reputation" μ' αυτούς, γιατί με βλέπω να παθαίνω φυματίωση, - κι έχουμε κι άλλα προβλήματα στη ζωή μας - να μου πει αν μετά το Hated, γίνεσαι Neutral, Friendly κ.ο.κ ; ![]() - Ευχαριστώ, ειλικρινά, προκαταβολικά - να είσαι καλά !!!
__________________ Ό,τι αξίζει, πονάει ... κι είναι δύσκολο !!! |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Bασικά ενώ κάνεις τo quest chain τους στα storm peaks περνάς όλο το hated με 1-2 quests, και μετά ναι , με μερικά ακόμα quests περνάς το neutral, και μετά όλο το friendly,honored,revered,exalted με daily quests και κάποια snow chips που ενδεχομένως να βρεις στο έδαφος στα storm peaks ( αρκετά σπάνια ) Oι humans κάνανε πάρτυ με αυτό το rep.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Δεν εχουν βαλει πλεον rep token με emblems?
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #4 |
| Συντονιστής | Νομίζω ναι, απ'την στιγμή που κάναν τα enchants ΒοΑ δεν ξαναασχολήθηκα.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Λοιπον φιλε μου γιατι ετυχα να κανω το quest που περνεις rep προσφατος τα βηματα που πρεπει να κανεις ειναι τα ακολουθα: 1ον:Παιρνεις το quest απο ενα npc στο storm peaks το οποιο βρισκετε μεσα στο inn Gretchen Fizzlespark - NPC - World of Warcraft και το quest ειναι αυτο They Took Our Men! - Quest - World of Warcraft ειναι 16 quest 2ον:Μετα θα πρεπει να κανεις αυτα The Last of Her Kind - Quest - World of Warcraft τα οποια ειναι 8 3ον:Τα τελειωνεις και γινεσε αν θυμαμε καλα honored 4ον:Κανεις τα daily quest και κα8ε φορα που θα ανεβαινεις rep δηλαδη απο honored γινεις revered θα ξεκλειδωσεις αλλο 1 ή αλλα 2 5ον: Οταν μαζεψεις Relic of Ulduar x10 τα δινεις σε αυτον Lillehoff - NPC - World of Warcraft και περνεις 250rep Αυτα ηταν τα βηματα ελπιζω να σε βοηθησα. |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | πάνε αγόρασε μερικές δεκάδες relics από ah και μετά τα quests που σε πάνε honored κοντά revered πάνε δώστα και τέλος. |
| | |
| | #7 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 19 | Συμφωνώ, εγώ αγόρασα τα relics, σιχάθηκα να κάνω dailies... ![]() | ||
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | - Κατ' αρχάς, αδέλφια, ένα ηχηρό "ευχαριστώ" σε όσους @ όσες μου έκαναν την μεγάλη τιμή @ έδωσαν τα φώτα τους γι αυτό το "πράμα" ... Παράληψις μου, μέγιστη, που δεν επισήμανα ότι : έχω ξεκινήσει κάμποσο καιρό - έχω φτάσει στα Proto Drakes, όπου εκεί "βάλτωσα" εντελώς @ ΔΕΝ το καταφέρνω ( μόλις ανεβαίνω στον δράκο με πλακώνουν στις χιονιές @ γειά σας ) με τίποτα, παθαίνω τη νόσο των πιλότων η κακομοίρα !!! Πεθαίνω @ πληρώνω ... Γι αυτό έκανα την απόπειρα @ έδωσα τρία Triumph για rep ... ώστε να είμαι Hated / 36000 ... ![]() Ευχαριστώ ειλικρινά
__________________ Ό,τι αξίζει, πονάει ... κι είναι δύσκολο !!! |
| | |
| | #9 |
| Συντονιστής | Χμμ, κάτι έχεις κάνει λάθος..δεν γίνεται να είσαι hated και να κάνεις τα dailies.
| | |
| | #10 |
| Νέο μέλος | - 'Ε, είμαι σ' αυτό : Cold Hearted - Free 3 Captured Proto-Drakes and rescue 9 Brunnhildar Prisoners. Είναι το 14ο της ακολουθίας, ΔΕΝ έχω κάνει ακόμη dailies ... ![]() Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως ...
__________________ Ό,τι αξίζει, πονάει ... κι είναι δύσκολο !!! Τελευταία επεξεργασία από Annab : 06-08-10 στις 00:39 |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |