| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Καλησπερα παιδια. Σημερα οπως επαιζα και μου την ειχαν πεσει 3 mobs με βοηθησε ενας paladin για να μην ψοφησω με εκανε heal. Την ωρα που πηγα να του γραψω thanks στο /say μου βγαζει αυτο εχω ανοιξει ticket αλλα ακομα περιμενω και το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να chat-αρω πουθενα εκτος απ το να κανω /reply η να μιλησω στο /guild. Βοηθηστε αν μπορειτε και thanks in advance. P.S : Η φωτο ειναι λιγο πιο μετα το συμβαν.
__________________ ...All Have Said Their Prayers Invade Their Nightmares To See Into My Eyes You'll Find Where Murder Lies.. Metallica - Harvester Of Sorrow |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Μήπως είχες κανένα φραστικό επεισόδιο με κανέναν και σε έκανε report; |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | Οχι! Εχθες ομως που εκλεισαν ορισμενοι servers μπηκαν κατι μ@λ@κες και spam-αραν στο /1 και γενικα δεν παλευοταν η κατασταση. Εγω απλα quests εκανα και ζητησα βοηθεια με τον Hogger στο /1 τπτ αλλο.
__________________ ...All Have Said Their Prayers Invade Their Nightmares To See Into My Eyes You'll Find Where Murder Lies.. Metallica - Harvester Of Sorrow |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το μόνο που μπορεις να κάνεις είναι να περιμένεις απάντηση από GM. |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | Ετσι οπως φαινεται μαλλον θα περιμενω κανα μηνα...
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής | Eπίσης αν ξανακάνεις post για βοήθεια με κάποιο θέμα σε αυτό το φόρουμ, ούτε εδώ θα κάνεις post για κανένα μήνα.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | Sorry my bad, απλα τα ειχα παρει εκεινη την ωρα και δεν πολυ προσεχα τη click-αρα. Anyway. Τωρα τα εχω παρει ακομα πιο πολυ... Μαντεψτε!....Μου εκαναν ban το account επειδη λενε οτι spammara/εκανα advertise πραμα που εγω δεν εκανα lol! Ειδου και Screenie απο το email ![]() Συμπληρωσα το Web Form με τα στοιχεια,Cd key,Secret Answer κλπ κλπ και περιμενω απαντηση! Ξερετε ποσο περιπου χρειαζεται για να απαντησουν?
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | Lol! Μεσα σε 5 λεπτα απαντησαν και ευτυχως πηρα το acc μου πισω! Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Ε δεν πάμε καλά! Αυτό είν' απ' τ' άγραφα! Δε θα αργήσουν να σου απαντήσουν. Μία, το πολύ δύο μέρες, τουλάχιστον όσες φορές τους έχω γράψει τόσο έκαναν. Good luck there, you'll need it |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | και οι μεγαλες εταιριες κανουν λαθη λοιπον..χαζα και μεγαλα μερικες φορες ![]() ευτυχως που ολα διορθωθηκαν και η ανταποκριση ηταν αμεση.καλη συνεχεια.. Υ.Γ. για να μην παρεξηγηθω,i don't blame blizz,συμβαινουν αυτα δυστυχως.
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |