| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 13-07-2010
| Καλησπερα.Θα ξεκινησω wow μαζι με το expansion παλι μετα απο 1,5 χρονο απουσιας απο το παιχνιδι.Ψαχνω ενα realm με καλο population,να ειναι pvp,και να εχει αρκετους ελληνες παικτες σε alliance πλευρα.Γενικα εχω κανει ενα search και πολυ λενε για τον stormreaver για alliance.Αλλοι λενε οτι εχει πολλους φινλανδους και σου σπανε τα νευρα.Γενικα αν εχει καποιος μια εμπειρια για επιλογη ενος καλου server ας μου προτεινει. ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ: Ψαχνω server ο οποιος: 1)Ειναι pvp. 2)Εχει πολλους ελληνες,σε alliance πλευρα. 3)Εχει καλο balance se alliance-horde. 4)Εχει καλο population. 5)Να υπερισχυουν τα αγγλικα και οχι καποια αλλη γλωσσα στο trade. 6)Ειναι σε καλο battlegroup και εχει καλο progression,ειναι active γενικα. |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Welcome back mate! Λοιπόν, ο Neptulon που παίζω τα έχει όλα αυτά. Δεν ξέρω για άλλους servers. Περίμενε και μερικές ακόμα απαντήσεις. |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Σορυ αλλα στον Neptulon απο οτι θυμαμε τα βουλγαρικα ειναι η κυρια γλωσσα του σερβερ. Ειναι ο Genjuros των βουλγαρων |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | ψηθικα τωρα, οταν βρεις πες μου να αρχισω και εγω μαζι σου γιατι αρχισα να βαριεμε Horde |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | φιλε επειδη εχω σχετικη εμπειρια με την επιλογη server ..εγω θα σου προτεινα να ερθεις στον ravencrest-eu!! υπαρχουν αρκετοι ελληνες και η γλωσσα που υπερισχυει ειναι τα αγγλικα! επισης ειναι pvp και με πολυ καλα GUILDS! |
| | |
| | #6 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | απο τοτε που δωσανε τα free transfer για Genjuros απο Neptulon. Στα μεσα του Ulduar ηταν |
| | |
| | #8 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 19 | Αν και δεν ξέρω πολλά για άλλους servers, μια "ζωή" στον Agamaggan ήμουν, αλλά λέω να "μεταναστεύσω" στον Ravencrest εγώ, είναι καλός server απ' ότι μου 'χουν πει πολλοί "old agamaggananians.." ![]() | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |