| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Γεια σε ολους λεω να επιστρεψω στο αγαπημενο μας game και να ξεκινησω απ την αρχη και θελω να μου προτεινετε ενα Class ειμαι αναμεσα σε Paladin κ Death Knight και ενδιαφερομαι κυριως για PvP.Επισης θα ηθελα να ξερω αν oι Paladins Πηγαινουν σαν retri στα raids η πηγαινουν τουλαχιστον σαν Prot δεν ειμαι καλος στο πολυ Heal.Ευχαριστων εκ των προτερων. |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | αμα ειναι κυριως για pvp, κανε κανα Rogue να σφαζεις στο γονατο |
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής | Welcome back υποθέτω! Εν συντομία, πλέον όλα τα classes μπορούνε να πάνε σε raid σε οποιοδήποτε σχεδόν spec (δεν συνιστάται π.χ. frost mage/beast master hunter/arms warrior για raid απ'την άποψη ότι τα classes αυτά έχουνε άλλα specs που βγάζουν παραπάνω dps) Tώρα για pvp γενικά οι death knights και οι retri paladins έχουνε πέσει τελευταία (κυρίως στα υψηλά επίπεδα αρένας, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι καλοί ή ότι δεν θα το ευχαριστηθείς, εξάλλου υποθέτω ότι κυρίως battlegrounds θα κάνεις προς το παρόν, και επίσης σύντομα έρχεται το νέο expansion, και αναμένουμε αρκετές αλλαγές). Καλή αρχή και οτι θες εδώ είμαστε (Για μασάζ και ερωτικές χάρες PM silvara και Fallen) Υ.Γ: Πριν αρχίσουνε βλακώδη post του τύπου "Μα εμένα ο retri με βγάζει 2-shot" μιλάω για την γενική εικόνα στο σύνολο του game.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | Ευχαριστω για τις απαντησεις σορρυ Vampirion rogue δεν παιζει για μενα προτιμω τα Heavy armored Classes.Μαλλον για Paladin θα παω. |
| | |
| | #5 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Αυτό ισχύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για female πελάτες .Αν είστε male απευθυνθείται ,εξωγηίνη κατσικοπόδαρι ,Ragnadriel .Δεν δεχόμαστε επιστροφές και πιστώσεις . EDIT : Aνοίξαμε και σας περιμένουμε !
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από Fallen : 04-08-10 στις 15:04 | |||
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής | Aν το λες εσύ!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #7 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Administrator power abuse ...Τόσο χαμήλα έπεσες ; Έχε χάρη που στην Beta δεν έχω φέρει τον hunter Μου αλλίως θα τονεφερνά να σε κάνει tame pet.
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής | Πφφφ, 0 χιούμορ! :<
| | |
| | #9 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
αχαχα, εγω παντως διαβαζω τα ποστ και λιoνω στο γελοιο xD λολ μου κολησε ο firefox απο την λυσα μου στο ποντικι καποιος να σβησει το double post xD | |
| | |
| | #10 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Μηδέν humor? έγραψα "στην κατα άλλα sexy goat ,ragnadriel" Aυτό απο μόνο του είναι Pure win humor! απλά πέρα απο male πελάτε έπρεπε να προσθέσω και "κτηνοβάτες" !
| |||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |