| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Θέλω να αγοράσω ένα βιβλίο και είμαι σε δίλημμα. Να το πάρω από amazon ή από ebay? Στο μεν το βρίσκω περίπου 5€ πιο φθηνά και γλιτώνω και μεταφορικά (σύμφωνα με την εγγύησή τους), το ebay ωστόσο το βρίσκω πιο αξιόπιστο. Τι πιστεύετε; |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Εγώ όσες φορές έχω πάρει βιβλία από amazon έχω μείνει απολύτως ικανοποιημένος οπότε μιας και βρίσκεις αυτό που θες πιο φθηνά δεν βλέπω λόγο να μην το πάρεις από εκεί. |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | That's cool! Θα το προτιμήσω κατά πάσα πιθανότητα. Πόσο καιρό έκαναν να σ'τα στείλουν; |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Για βιβλια,dvd,cd κτλ amazon ειναι η καλυτερη λυση φιλε
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Αγοραζω βιβλια απο το amazon εδω και 2 χρονια και δεν ειχα ποτε προβλημα, μαλιστα σε καποια φαση που το ενα ελειπε απο την παραδοση και τους ενημερωσα μου το ξαναεστειλαν και μαλιστα μου εδωσαν και "κουπονακι" για φτηνοτερη επομενη αγορα σαν αποζημιωση Ειναι παρα πολυ αξιοπιστο
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Τέλεια! Σπεύδω να βγάλω pre-paid card Περίπου πόσο καιρό κάνουν να τα στείλουν αν επιλέξω να μη "χρεωθώ παραπάνω για γρηγορότερες αποστολές"; |
| | |
| | #7 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 19 | Amazon.co.uk Help: Europe 2 Delivery Rates Διάβασε τη σελίδα αυτή, το Europe 2 είναι "ζώνη" χωρών στην οποία ανήκει και η Ελλάδα, και ανάλογα καθορίζονται τα delivery rates & delivery time | ||
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Όσες φορές πήρα πράγματα από amazon μου ήρθαν το πολύ σε 2 εβδομάδες. Είναι βέβαια και το ότι μένω σε νησί οπότε κάνει περισσότερο χρόνο να έρθει σε σχέση με Αθήνα (τα ΕΛΤΑ μου μέσα!). |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | I see... Thank you very much for helping! |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |