| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Καλησπερα, ειμαι καινουργιος παιχτης στο wow(εχω ομως μεγαλη εμπειρια απο αλλα mmrpg οπως το Lineage).. 8α 8ελα να ακουσω ιδεες η γενικα τροπους πως να αναπτηξω τον Hunter μου(btw ειναι Νight Elf) ...δλδ που να exparw,τι gear να παρω,ti quest να κανω και τετοια συναφη...(btw επισης 20 lvl ειμαι |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Καλωσήλθες λοιπόν ![]() Για το πού να xpάρεις τσέκαρε εδώ. Κι εγώ προτιμούσα πάντα περιοχές των night elves. Ως προς τα quests, θα κάνεις κυρίως τα κίτρινα. Είναι αυτά που είναι κατάλληλα για το level σου.
Για gear το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι τώρα παίρνεις leathers με agility κ.λπ. (όχι leathers για caster) και στα 40 παίρνεις chainmail επίσης με agility κ.λπ. (κι επίσης όχι chainmails για caster
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 30-07-10 στις 22:15 |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | μπορεις επεισεις να κατεβασεις addons για βοηθεια.. |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Ashenvale tην εχω χτενισει |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Ashenvale και την έχεις χτενίσει στα 20 levels? No way! Έχεις ακόμη πολύ πράμα να δεις Γύρνα πίσω! It's night elf place mon! Wowhead: If you are reading this, stop pressing F5. is your best friend. Kidding, όπου θες πήγαινε. |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | τι να σου πω παντως εχω κανει απειρα q στην Ashenvale και δεν μου εχει βγαλει κανενα αλλο |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |