| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | παιδιά θέλω να μάθω κάποιο add0n σαν το recount που μετράει το dps γιατί to recount δεν δουλεύει στον υπολογιστή μου . . .επίσης θα ήθελα να μάθω πως να βγάλω εύκολα 5k g για το train. . ευχαριστώ |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας |
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | το κατέβασα αυτό αλλα δεν ξέρω πως να το κάνω show :S |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | οταν μπαινεις σε dungeon/raid εμφανιζεται αυτοματα.τσεκαρε και τις ρυθμισεις..
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) |
| | |
| | #5 |
| Νέο μέλος | όταν βλέπω το dps μου στις κούκλες τότε εμφανίζεται? |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | οτι λεπτομερεια θες μπορεις να την φτιαξεις στις ρυθμισεις.τωρα δεν θυμαμαι ακριβως,αλλα εχει απλες ρυθμισεις.
| | |
| | #7 |
| Νέο μέλος | ok ευχαριστώ πολύ |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | τιποτα και sorry που δε βοηθησα οσο ηθελες,αλλα ολο και καποιος θα βρεθει που θα ξερει παραπανω λεπτομερειες.
| | |
| | #9 |
| Συντονιστής | ...Τίτλος "heeeeeeeelp" ...Όνομα φόρουμ "Βοήθεια" /eyesroll.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | πρωτοτυπο θα λεγα
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |