| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως στο διαολο ολοι οι alliance στο wintergrasp εχουν πανω απο 90κ ζωη σε καθε πεχνιδι???? |
| | |
| | #2 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 08-01-2010 Περιοχή: Αθήνα
| Να χαίρεσαι όταν βλέπεις τέτοια νούμερα στους αντιπάλους.Σημαίνει ότι είστε πολύ περισσότεροι και για αυτό παίρνουν το tenacity buff.Το tenacity είναι ένας τρόπος της Blizzard να ισσοροπήσει τη διαφορά που έχει η Alliance με τη Horde στη Wintergrasp.Βέβαια,μετά από δύο χρόνια έχω μάθει (με το σκληρό τρόπο,στο server που είμαι) ότι όση ζωή και να σου δίνει το tenacity,απλά κάνει πιο διασκεδαστικό στους 10 melee που σε κυνηγάνε το ξύλο Αυτό είναι το link στο wowhead αν θες παραπάνω πληροφορίες Tenacity - Spell - World of Warcraft |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | α.. ετσι εξηγητε ασχετο το οτι παντα νικαμε xD |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Αυτό καλύτερα μην έρθεις και το αναφέρεις στο trade κανάλι στον server μου (Nagrand) γιατί εδώ έχουμε μια αναλογια 1 horde 10 alliance, οποτε μια φορα στο Wintergrasp είχαμε full raid group (40 άτομα) με 8 tenacity!!! Επίσης το αντίθετο στον Nagrand οι allies νικάνε συνεχεια και οι horde τον πίνουνε κανονικά.
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | Ελα που εγω ειχα την φαϊνη ιδέα οτι στον server σου τον πειναν οι αlliance .. Δεν ξερω γιατι αλλα αυτην την εντυπωση ειχα .. Επισης επειδη ειμαι αρκετα ασχετος απο Wintergrasp ας εξηγησει καποιος πως δουλευει το ολο πραγμα ..οχι μονο γιαυτο αλλα οποιος χρειαστει την πλοροφορια να το τσεκαρει απο αυτο το θεμα χωριw τη δημιουργια αλλου.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Την τελευταία φορά που κοίταξα ήταν 38% horde 62% alliance...όσο για αυτό που λες δεν έχεις δίκιο.Τουλάχιστον 3 στα 5 παιχνίδια WG τα παίρνει η horde.Wintergrasp δεν ξέρω τί παίζει,αλλά όταν έκανα Eye of the Storm πρόσφατα στα 6 παιχνiδια που έπαιξα τα μισά ήταν της horde.
__________________ Ο Chuck Norris πήδηξε μια μηχανή και γεννήθηκε ο Optimus Prime |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Στο Wintergrasp υπάρχει ένα κάστρο που το προστατεύει το ένα faction (horde ή alliance) και το άλλο faction είναι επιτιθέμενο δηλαδή με οχήματα (καταπέλτες και τανκς) προσπαθεί να φτάσει στα τοίχοι του κάστρου και να τα γκρεμίσει καθώς επίσης να φτάσει στην πόρτα του κάστρου να την ρίξει ώστε να μπορούνε οι πέκτες να κάνουνε click επάνω στο titan relic και να νικήσουνε. Αυτό δεν είναι εύκολο όμως άμα εσύ και το faction σου είστε 40 άτομα εναντια σε 160 άτομα (συνολικά στο WG χωράνε 200 άτομα 75lvl+) οποτε απλά βλέπεις μια ορδή από παίκτες να ορμάει καταπάνω σου και παρόλο που έχεις 100k+ health απλά σε καταπίνουνε και πεθαίνεις σε δευτερόλεπτα. Επίσης Deathstrider να σου πω ότι τα battlegrounds δεν έχουνε να κάνουνε τίποτα με τον server είναι ανάλογα σε ποιο battlegroup είσαι, ευτυχώς είμαστε σε καλο battlegroup και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να το νικήσουμε το battleground, το Wintergrasp είναι άλλο πράγμα είναι σαν battleground αλλα αφορά μονο τον server οποτε άμα υπάρχουνε περισσότεροι allies από horde ή περισσότεροι horde από allies τότε το παιχνίδι δεν είναι ισο και η μια πλευρά θα νικάει πιο πολλές φορες από την άλλη.
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #9 |
| Νέο μέλος | Επρεπε να βλεπατε τον eonar πριν απο κανα 2-3 βδομαδες, καθε wg game ειχαμε τουλαχιστον 7 tenacity και ηταν αδυνατο να κανεις voa. Τωρα παρολο που δν εδωσε η blizz κανενα free emigration η κατασταση εχει γινει καλυτερη(δν ξερω τ συνεβει απο την πλευρα της alliance) |
| | |
| | #10 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
__________________ Ο Chuck Norris πήδηξε μια μηχανή και γεννήθηκε ο Optimus Prime | |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |