| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | λοιπον επειδη εχω κανει recruit με εναν φιλο ανεβασα ηδη εναν παλα 60 λεβελ τωρα ανεβαζω και shaman και αυτος hunter θελω ενα ελεμενταλ talent build ragna κανονισε να κανεις και συ ενα μην το καις ολη μερα σταρκραφτ... |
| | |
| | #2 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Nα ψάχνουμε πρώτα εάν υπάρχει τίποτα ανάλογο ήδη στα forums. Να σε βοηθήσω κίολας, κοίτα το link στην υπογραφή μου.
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | ty fallen το ειχα ξεχασει εντελως!!! |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής | ναι ρε τελικα θα τον κανεις elemental?? τσεκα και αυτο αν θες Talent Calculator - World of Warcraft προσωπικα φτιαγμενο για να σε κανω enhancement πουστη ranger ... xD.. |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | xD ωρεος !!!! καθολου ασχημο |
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής | Raidlogger γερά και δυνατά.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #7 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Reverberation - Spell - World of Warcraft έιναι άκυρο , καλύτερα βάλε Elemental Focus - Spell - World of Warcraft .
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | μμμ οκ οτι πει ο προ! |
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | ΤΙ ωραιο δν υπαρχει πιο σωστο εχ συνδειασει 5 enhancements shamans οχι οτι ειχαν η περισσοτεροι διαφορα αλλα ενας απο αυτους να λεμε την αληθεια ηταν ο ragnadriel.. |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Να σας πω έχω έναν shaman που κοντεύει τα 80 και θέλω να τον κάνω elemental, από προσωπική εμπειρία νομίζω πως αυτό το talent tree είναι μια χαρά αλλα μπορεί να κάνω λάθος, δείτε το και πείτε μου πως το βρίσκετε. Talent Calculator - World of Warcraft
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |