| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 11-04-2010
| Καλησπέρα Θέλω την βοήθεια σας, Εχω ενα account εδω και καπιο καιρο το οπιο το εχω αγορασει απο καπιον φιλο μου, Χθες πηγα να log και το ccount μου και δεν εμπαινε, Μου εχουν Hack το account μου σιγουρα, Τι μπορω να κανω για να το παρω πισω? Δεν ξερω το secret question, και ο φιλοσ μου αποκλειτε να το πηρε.. |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | ζητα απο το φιλο σου τη ταυτοτητα του σε φωτοτυπια και τα στοιχεια του acc για να τα στειλεις στη blizz και να το παρεις πισω Αν δε στα δωσει, αλλαξε φιλους Και sorry αλλα καλα να παθεις που αγορασες acc
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | Εάν το μάθει κάποιος GM η κάτι θα το κάνει ban το account ,διότι απαγόρευεται το account trading .Το καλύτερο θα ήταν να τον ρωτήσεις εάν ξέρει την Secret question.Γιατί αλλιώς θα πρέπει να στείλεις mail στην blizzard όπου θα πρέπει να επισυνάψεις ένα αντίγραφο της ταυτότητας του account owner , όπου δεν είσαι εσύ :( |
| | |
| | #4 |
| Οραια για την ταυτοτητα ειναι ευκολο, τα στοιχεια του acc τι εννοεις? τι πρεπει να μου πει? |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Λογικά ότι είναι ορατό στη σελίδα του account management, εκτός απο το password φυσικά. |
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος | Ειναι ιδεα μου η περισσοτερα account γινονται hack καθε μερα?? σημερα κλεψανε τον guild master μας και κλεψανε 50k gold απο την guild bank |
| | |
| | #7 |
| Παιδες εxω to email του τυπα που εκλεψε, πηγε να μεταφερει τουσ 80αρηδες και κατι του πηγαινε στραβα απο οτι φενεται, και μου ηρθε email που μου λεει πως η μεταφορα απετηχε απο το δικο μου email το δικο του, μπορει να μου χρησιμεψει πουθενα? Τελευταία επεξεργασία από mrlova : 24-07-10 στις 13:19 |
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής | Κάντο report στην blizzard αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |