| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Γεια χαρρρρρα παίδες...εχω ενα μικρο προβληματακι...παω στο armory για να ψαξω το ονομα του παιχτη μου που εχω παραμελησει εδω και κανα χρονο...αλλα δεν το βρισκω....το account δεν το θυμαμαι...κ οταν προσπαθω να το κανω επαναφορα για να μου στιλει τα στοιχια μου στο ε-μαιλ μου η σιγκεκριμενη σελιδα εχει προβλημα....τωρα κανω την εξης ερωτιση...παιζει να μην υπαρχει πια το account μου? κ αν ναι γινετε να το επαναφερω?.. ...ευχαριστω |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Στείλ'τους e-mail ή πάρε τηλέφωνο για να σε βοηθήσουν.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Όχι η blizzard κρατάει το database, oπότε δεν έχει χαθεί ο χαρακτήρας. Ασε τα e-mail και πάρτους τηλ καλλίτερα. |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | "Επισημα" το database κρατιεται 3 μηνες απο το τελευταιο login
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Βασικά λέει η Blizz ότι σύμφωνα με την πολιτική τους δε διαγράφουν accounts από το database. Αν ωστόσο σκοπεύουν να το κάνουν στέλνουν προειδοποιητικό e-mail για να ανανεώσεις το χρόνο σου και να μη σ'το διαγράψουν. |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | Βασικα ναι βρηκα παλι το account μου κ δεν ηξερα οτι εχει αλαξει σε battlenet ..και μου λεει το εξης This Battle.net account does not have any World of Warcraft accounts associated with it. και το μονο που μπορω να παιξω ειναι ενα trial 10 days game ...??? |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |