| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 13-07-2010
| Καλησπερα παιδια.Εχω ενα σετ ηχειων 2.0 που συνδεονται στο pc με βυσμα 3.5mm κλασσικο.Επισης εχω ενα headset το οποιο συνδεεται και αυτο στο pc με βυσματακια 3.5 mm για το mic και τα ακουστικα.Αν π.χ μια θηκη εχει συνολικα 2 τρυπες για τετοια βυσματα και εχω ταυτοχρονα το headset και τα ηχεια μου συνδεδεμενα ποιο θα δουλεψει?Μπορω καπως να το ρυθμισω?Χρησιμοποιω windows 7. |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Χμμ, συνήθως έχεις μόνο μια έξοδο ήχου όμως, οπότε θα πρέπει να αλλάζεις κάθε φορά που πρέπει να χρησιμοποιήσεις διαφορετικό μέσο. Αν έχεις στην μπροστινή πρόσοψη ports για τον ήχο, τότε όταν βάζεις εκεί τα ακουστικά, λογικά θα παρακάμπτουν την έξοδο της κάρτας στο πίσω μέρος. Εξαρτάται πάντα και από τυχόν software της κάρτας ήχου.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 | |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 13-07-2010
| Παράθεση:
| |
| | |
| | #4 |
| Συντονιστής | E, τι να σου πω, αν το ξεσκίσεις λογικό είναι κάποια στιγμή απ'την φθορά να τα παίξει. Στο προηγούμενο pc πάντως που είχα δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα (αλλά μου την βάρεσε τόσο που αγόρασα USB headset - που έχει το πλεονέκτημα ότι αντιμετωπίζεται σαν διαφορετικό ηχο-σύστημα, οπότε αλλάζεις κατά βούληση ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιεί τι για τον ήχο. Π.χ. τώρα wow->speakers , vent -> headset.)
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | Κ εγω usb headset πηρα. Μια παρομοια λυση ειναι αν εχεις αγορασμενη καρτα ηχου κ disable την onboard,να ενεργοποιησεις την on board κ να βαλεις το headset πανω στην on board,οποτε θα εχεις 2 καρτες ηχου...θα σετταρεις αυτη με τα ηχεια για game sound και αυτη με το headset για voice. |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Rε παιδιά αν έχει USB Headset δεν χρειάζεται τις 2 κάρτες ήχου... |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | Στην αρχη ο φιλος λεει οτι το headset εχει βυσματα 3.5mm...αρα δεν ειναι usb!! |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |