| | |||||||||||
| Δημοσκοπήσεις Ψηφοφορίες για διάφορα ζητήματα. |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Σας αρέσει το νέο site; | |||
Ναι | | 122 | 94,57% |
| Όχι, προτιμώ το παλιό... | | 7 | 5,43% |
| Όχι | | 0 | 0% |
| Ψήφισαν: 129. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
|
| | LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Administrator | Σας αρέσει το νέο site; |
| | |
| | #2 |
| Μαχητής | Για άλλη μία φορά, "profe" δουλειά από τον Dead_LAN, δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά νομίζω οτι το site είναι καλύτερο από ποτέ! Συγχαρητήρια για την δουλειά σου ρε φίλε
__________________ The Journey... 1-60 Server: Sunstrider Name: Caine 60-70 Server: Twisting Nether Name: Eosforos Current status: Retired, old and cranky.. ...ended Newborn: 55-80 Server: Twisting Nether Name: Despondency "The opportunity to secure ourselves against defeat lies in our own hands, but the opportunity of defeating the enemy is provided by the enemy himself" Μαθηματικό Blog "Εις άτοπον απαγωγή" Dota-Two | Dota 2 Fan-Site |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Ω ΝΑΙ Ω ΝΑΙ ! |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | emena proswpika nai kali douleia(den kserw an uparxi kanas kanonas pou na apogorevi ta greeklish alla to pliktrologio m den exei ellinika mono agglika...) |
| | |
| | #5 |
| Diabloforums.gr Manager Εγγραφή: 02-10-2008
| Μπράβο Dead_lan για την ωραία δουλειά, το site δείχνει υπέροχο Keep up the good work. |
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής | Άντε καλό re-launch ![]() Είθε να είναι μια δυναμική επιστροφή hf |
| | |
| | #7 | ||
| Administrator
| Κανείς δε θα μιλήσει για την αγάπη, τα σάντουιτς, και τα red bull που παρείχα στον Ντέντ Λαν για να μπορέσει να κάνει αυτή τη δουλειά... ;;; πφφφφ no credit για τους πραγματικούς αυτουργούς! | ||
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | Eκπληκτικό, μπράβο. |
| | |
| | #9 | ||
| Νέο μέλος
| Εγώ ένα πράγμα θα πώ! Θέλω κ εγώ RED BULL και σάντουιτς!!!! Καταραμένε Dead_Lan... ωστε αυτό ειναι το μυστικό σου ε???
__________________ Women come and go, Epics are Soulbound! | ||
| | |
| | #10 |
| Νέο μέλος | Μπράβο, πολύ καλή δουλειά |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |