| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Γεία σε όλους, Κατ' αρχας είμαι νέο μέλος και δεν ξέρω καλά τα κατατόπια του φορουμ γι' αυτό σορρυ αν έκανα πατατα και άνοιξα τοπικ σε λάθος μέρος Aς επανέλθω στο θέμα μου. Την τελευταία βδομαδα έχω μπει σε κάτι pugs για ΙCC και κατάφερα και με τα daily HC και weekly quests να μαξέψω 50 frost emblems (το weekly quest που βγήκε χθές δεν το πήρα ακομα). Τώρα όμως είμαι σε δίλημμα :S. Τι μου προτείνεται να πάρω με τα frost μου? Να μαξέψω και άλλα για t10 η να πάρω κάτι αλλο? Κάθε απάντηση δεκτή αρκεί να είναι On-topic και όχι flame The World of Warcraft Armory - Gonzoduke @ Silvermoon - Profile Thanks in advance! Edit: Ξέχασα να βάλω το λινκ του armory |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | προχωρα για tier10 και ασε τα αλλα.. |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | κ κανε voa classrun καθε βδομαδα..ριχνει hands κ legs ,οποτε μην τα αγορασεις με emblems αυτα. |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής | λοιπον παντα για να παρεις κατι κοιτας που θα εχεις μεγαλυτερο πλεονεκτημα.αφου λοιπον κοιταξα τον χαρακτηρα σου στο armory πιστευω πως μεγαλυτερο πλεονεκτημα να παρεις h to trinket gia 60 emblems h back h belt.απο κει και περα οτι πιστευεις εσυ.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Το gayscore να κοιτάξεις!!!!! Δες ποιο item θα σου δώσει περισσότερο..... Πέρα από την πλάκα, να κοιτάξεις να πάρεις items τα οποία δεν είναι εύκολο να βρεις καλύτερα σε κάποιο raid.
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής | Cloak πάρε, ασυζητητί. Το trinket γενικά δεν είναι πολύ καλό για hunter επίσης, και η ζώνη δίνει hit, που επί του παρόντος σου είναι επίσης άχρηστο. Flame σε σωστά thread όπως αυτό απαγορεύεται δια ροπάλου. Απλά προσπάθησε να βάζεις threads στα κατάλληλα φόρουμ. ΑΚΟΥΣ DARKNIK?
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #7 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain | |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Πάρε αυτό που σου δίνει το μεγαλύτερο Gearscore,μιας και τώρα πια το μόνο που κοιτάνε είναι ποιος το έχει μεγαλύτερο... |
| | |
| | #9 |
| High Warlord | Όντως έτσι είναι τα πράγματα...
__________________ |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |