| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | αχαχα ειναι ενα απο τα πιο γνωστα παιχνιδια της squeare enix τα οποια ειναι για το Ps2 το 3 εχει ανακοινωθει για Ps3 .Tο πρωτο μερος ξεκινησε πριν απο 7 χρονια xD εγω προσωπικα απο τα 10 μου παιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι απο τοτε που βγηκε . ειναι η πιο epic περιπετεια ενος παιδιου ονοματι Sora που εξελισεται με διαφορους τροπους συμμετεχουν μεσα στο παιχνιδi ηρωες της disney οριστε και ενα λινκKingdom Hearts - Wikipedia, the free encyclopedia για να εχετε μια ιδεα οσοι δεν το ξερετεειμαι σιγουρος οτι οσο χρονων και να ειστε αμα αγορασετε αυτο το παιχνιδι θα ποροθειται τωρα θα μου πειτε μας δουλευεις ρε νταλαρα? ειμαστε 25 χρονων και θα παιξουμαι παιχνιδια με τον μικυ μαους xD...κιομος παιδια αξιζει και 40 να ειστε εφτιαξα λοιπον αυτο το τοπικ για να ανακοινωσω σε οσους ξερετε το παιχνιδι απο εδω την offcial ανακοινωση της 3ης συνεχειας(μετα απο 4 χρονια αναμονης απο το 2ο παιχνιδι και τα διαφορα trash που εβγαλαν :@) της επικης περιπετειας του Sora
__________________ ![]() ![]() Ashbringer 85 Human WarriorKazzak EU Souleater 82 Gnome Warlock Kazzak EU Ickaz 85 Night Elf Hunter Kazzak EU[ Laela 80 Draenai Death Knight Kazzak EU Elementalist 49 Draenai Shaman Kazzak EU Tehzer 69 Human Paladin Kazzak EU Τελευταία επεξεργασία από PwNeR : 22-07-10 στις 18:29 |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Πωπω τι μου θύμησες ρε! Πριν χρόνια έπαιζα το 2 (το 1 το είχα δει παλιά, πριν από ακόμα περισσότερα χρόνια σε έναν φίλο μου αλλά δεν το έχω παίξει) και ήμουν άπειρα πορωμένος! Δεν το έχω τερματίσει γιατί έπρεπε να το επιστρέψω στο video club... Με πονοκεφάλιαζε μεν η κάμερά του αλλά ήταν τόσο φοβερό και μαγικό! Θυμάμαι μάλιστα που είχα πάει με μια συνομίληκη συγγενή μου και τον αδερφό μου για μπάνιο και τους μάθαινα τα spells του Sora στη θάλασσα και μετά παλεύαμε εννοείται Δυστυχώς δεν έχω PS3, καιρός να γνωρίσω στον κολλητό μου το παιχνίδι |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | πιστεψε με αξιζει να το τερματισεις εχουν και τα 2 φοβερο τελος |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | Ρε παιδια μιας και βλεπω να μιλατε για παιχνιδια μπορειτε να μου προτεινετε κανενα καλο παιχνιδι για το xbox 360 Τελευταία επεξεργασία από spazokolis123 : 23-07-10 στις 05:57 |
| | |
| | #5 |
| Συντονιστής | Δεν αφήνουν τα καρτούν να φτιάξουν κανένα Final Fantasy της προκοπής...!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #6 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Έτσι ειναι τα πράγματα άλλοι μεγάλωσαν με dungeon master Dungeon Master II: The Legend of Skullkeep - Wikipedia, the free encyclopedia και eye of the beholder Eye of the Beholder (video game) - Wikipedia, the free encyclopedia και άλλοι με αυτά... No hard feelings αλλά καποία παιχνίδια RPG του παρελθόντος ρίχνουν σκόνη σε κάποια καινουργια.Ευτυχώς που έχουν βγεί κάτι balder gate , Neverwinter nights, witcher kai dragon age >.<
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #7 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία; Μιας και έχω ακούσει τα καλύτερα από φίλους για το Kingdom Hearts και θα ήθελα να το παίξω και ο ίδιος. |
| | |
| | #9 |
| Συντονιστής | α) Ο τίτλος του δεν έχει σχέση με αυτό που είπες. β) Έχει ανακοινωθεί εδώ και κάτι χρονάκια.. και release date ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. γ) Αν το έχω ακουστά λέει!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #10 | ||
| Ήρωας | Παράθεση:
β)ναι αληθεια ειναι αυτο το release date το εμαθα απο μια οχι και τοσο εγκυρη πηγη δεν το λεω 100% :S γ)και ναι! λενε θα ειναι το πιο γαματο απο ολα τα προηγουμενα α επισης εχουν ανακοινωσει τωρα τελευταια οτι το gameplay θα ειναι kingdom hearts style ![]() Παράθεση:
αν και πιστευω η αναμονη αξιζει και με το παραπανο. εκεινες της μερες λενε θα βγει και το ffvsXIII
__________________ ![]() ![]() Ashbringer 85 Human WarriorKazzak EU Souleater 82 Gnome Warlock Kazzak EU Ickaz 85 Night Elf Hunter Kazzak EU[ Laela 80 Draenai Death Knight Kazzak EU Elementalist 49 Draenai Shaman Kazzak EU Tehzer 69 Human Paladin Kazzak EU Τελευταία επεξεργασία από PwNeR : 23-07-10 στις 17:07 | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |