| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 | |
| Συντονιστής | Παράθεση:
β) Η μόνη πηγή που εμπιστεύομαι για τα release dates είναι η ίδια η square enix. Το παραμύθι με release dates το τρώμε απ'το FFVIII. γ) Θα έχει κοινά στοιχεία με το KH αλλά και το Dirge of Cerberus, για όσους το έχουν παίξει. Λέω να το ξαναπαίξω κάποια στιγμή...
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: | |
| | |
| | #12 | ||
| Ήρωας | Παράθεση:
Παράθεση:
Πόσο μάλλον όταν είμαι DM(Dungeon Master) σε D&D Campaign | ||
| | |
| | #13 |
| High Warlord | Παιχνιδάρα το Kingdom Hearts... όσο "παιδικό" και να είναι αξίζει με τα χίλια.
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Μαχητής | ρε κουτρου παιζεις ΚΙΝGNDOMS HEARTS δεν το ηξερα μωλις σε δω θελω να μου πεις το τελος του προτου πο ποτε δεν επεξα..και το 2 φυσικα και το εχω τερματισει αλλα γιατι εκανε τοσο καιρο για το 3ο release?? |
| | |
| | #15 |
| Ήρωας | πρωτον προσεχε και λιγο να ορθογραφικα εχω φαει τρελο μπινελικι απο το παλιο μελος (marilian) για αυτα δευτερον το 3ο release αργησε επειδη ηθελαν να καλυπσουν της ιστοριες των καινουριων χαρακτηρων που εμφανιστηκαν απο το πουθενα στο 1ο απλα αποχοριζονται ο sora,riku,kairi και απλα στο 2ο ξαναβρισκονται στο τελος και γινεται ενα απλο happy end! αλλα απο οτι ακουστηκε το 3ο θα ειναι ενας ΠΟΛΕΜΟς μεταξυ των keyblade wielders |
| | |
| | #16 |
| Μαχητής | γαμησε..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |