| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Γεια σας σήμερα όταν άνοιξαν πάλι οι server μπήκα για παίξω και μου έλεγε ότι το password είναι λάθος και στο battle net επίσης και μου είχε έρθει e-mail για reset το pass μου είχα φάει hack? Τελευταία επεξεργασία από Destroman : 22-07-10 στις 01:44 |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Το πιο πιθανό είναι πως ναί...Ρίξε ένα scan στο pc σου και επικοινώνησε με την blizzard. |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | ok ευχάριστο μήπως μπορώ να δω τις σύνδεσης στο account μου από κάπου? |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | ok μου ήρθε μήνυμα ότι έφαγα hack και την ip του παίχτη που "xαΚαρε" τι να κάνω τώρα? (εκανα Scan και εστλα μυνημα στην Blizard τι να κανω τωρα?????? Τελευταία επεξεργασία από Destroman : 22-07-10 στις 03:46 |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Τώρα λογικά θα πρέπει να περιμένει απάντηση απο την blizzard.Δεν ξέρω για να σου πω σίγουρα :s |
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής |
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | το επαθα και εγω αυτο 3 φορες xD.. στειλε μηνημα στην blizz απο https://eu.blizzard.com/support/webf...l?locale=en_GB γραψε τα στειχεια σου και περιμενε απαντηση |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | μπορώ να αλλάξω το secred question? |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |