| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Γεια σας παιδιά είμαι σχετικά καινούργιος με το feral και την αρκούδα και θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις. Αρχικά, θα ήθελα να μάθω τα κατάλληλα gems για bear, έχω δει bears με όλα τα gem arm. penetration άλλους με όλα stamina άλλους με agility, εσείς τι θα προτείνατε? Επίσης θα ήθελα να μάθω πια είναι τα καλύτερα major glyphs για bear γιατί σε κάτσε site λένε διαφορετικά! Επίσης θα ήθελα να μου πείτε μερικά καλά enchants για bear. Τέλος, έχω ακούσει ότι arena και bear δεν πάνε μαζί, εσείς τι θα λέγατε? Ευχαριστώ πολύ!! |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Aρκούδα με arp gems αν είδες πάει να πει ότι πέτυχες feral dps που το έπαιξε tank για λίγο. Στις περισσότερες περιπτώσεις ξερό stamina, μπορεί agility/stamina για κάποιο καλό socket bonus. Τώρα τα glyphs δεν τα θυμάμαι.. Glyph of Maul σίγουρα, glyph of survival instincts επίσης, τέλος ανάμεσα glyph of frenzied regeneration και glyph of growl, αν έχεις πολύ χαμηλό hit. Taunt misses, άσχημα πράγματα! Τα enchants είναι ψιλοστάνταρ, απλά δες καμιά αρκούδιτσα στο armory να δεις τι έχει βάλει. Mongoose στο όπλο σίγουρα θα έλεγα. Και ναι η αρκούδα δεν έχει ιδιαίτερη τύχη στην αρένα.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Για bear tank, για ολα τα fight εκτος τον LKhc, spec/glyphs συμφωνα με προσωπικη εμπειρια και συμφωνες γνωμες αρκετων αρκουδων, σου προτεινω αυτα που εχω στον alt μου (κανε κλικ στο Lana κατω στην υπογραφη μου)
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #4 | ||
| Ήρωας
| Για bear (tank role δηλαδή) τότε: Για λιγότερο απο 40% dodge unbuffed, χρησιμοποιείς agility gems. Αν έχεις παραπάνω τότε πας σε full stamina. Τώρα βέβαια, αφού και μόνο απο hc's παίρνεις 232ilvl items, το 40% έρχεται απο το gear, συνεπώς το 95% των tank bears έχουν +30 stamina παντού.
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #5 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
2)Αrm penetration gems ειναι για Feral dps (γατακι δλδ) 3) Agility gems ειναι μονο για Arenes και γενικοτερα pvp. 4)glyphs: Maul, survival insticts, Αυτα τα 2 ειναι must να τα εχεις. Ως 3ο glyph αποψη μου το καλυτερο ειναι το glyph of growling 5) enchants: Arcanum of the Stalwart Protector - Item - World of Warcraft για head PVP enchant-->απο wintergrasp marks με 30 stamina+15 resilience στο back: +225 armor chest: +10 stats weapon: Blood draining. στα υπολοιπα parts απλα usareis enchants με stamina 6) Bear+pvp=bad. Παρολαυτα feral spec+pvp=good! Μπορεις να κανεις arenes σαν γατουλα μονο και οταν σε κανουν nuke γυρνας σε αρκουδα. Αλλοτε δεν γινεσε αρκουδα στο pvp | |
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος | Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά!! |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | το 18stam σε chest ειναι πολυ καλυτερη επιλογη απο τα 10stats κατα τη γνωμη μου
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής | Συνολικά με το 10 stats κερδίζεις και AP(threat),λίγο crit + dodge, stamina. Τώρα ανάλογα τον σκοπό, τα stat weights αλλάζουν me guesses.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #9 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Εισαι ηδη threatcapped απο το gear, το ελαχιστο dodge/αλλα stats δεν αξιζουν συγκριτικα με το stam που κερδιζεις και λογο talents απο το 18sta Το blood draining ειναι μονο για LK γιατι stackarei με το 30% buff Το Μοngoose γενικα ειναι πολυ καλυτερο
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award Τελευταία επεξεργασία από Silvara : 24-07-10 στις 18:29 |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |