| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Καλημερα σε ολη την παρεα..πρωτη φορα γραφω στο φορουμ οποτε συγνομη για τα οποια λαθη.. Oποτε θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας για αυτες τις δυο κλασεις η οποια αλλη ανταποκρινετε σε αυτες τις απαιτησεις.Δεν με ενδιαφερει αν ειναι caster melee class..ευχαριστω |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | άμα ξέρεις mage και σου αρέσει τότε συνέχισε mage γιατί έχουν από τα πιο εύκολα rotations και βγάζουν πολύ καλό dps στα bosses και είναι στο top5 στα meters |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Oi arcane mage συνήθως βγαίνουν 1οι στο damage. Αν δεν θες τον mage κάνε dr00d! |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | Το θεμα ειναι αν οι warlock κανουν περισοτερο dmg απο τους mage.... |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | δύσκολα, μόνο άμα ο mage δεν ξέρει να πατάει τα κουμπάκια του |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | συγνώμη αλλά κάτι δεν κατάλαβα, αφού έχεις mage lvl 80 γιατί ρωτάς να αρχίσεις νέο χαρακτήρα mage? |
| | |
| | #7 |
| Νέο μέλος | διοτι ο mage pou ηδη εχω ειναι σε αλλον server και δεν εχω την δυνατοτητα να τον φερω στον server που παιζω τωρα.. |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Δεν είναι πού βαρετό και σαν ιδέα και σαν lvling να ανεβάσεις έναν παίχτη που έχεις ήδη 80lvl? ![]() |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | για 20ε πιστεύω ότι καλύτερα θα ήταν να τον μετακινήσεις παρά να τον αρχίσεις απο την αρχή. Αν δεν έχεις τα λεφτά πάλι καλύτερα να μαζεύεις 5ε τον μήνα και να τον κουνήσεις τότε ,και μέχρι τότε ανέβασε αν θές έναν άλλο για να δείς και κάτι διαφορετικό. όλα αυτά προσωπική άποψη |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |