| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής Εγγραφή: 25-12-2009 Περιοχή: Εδώ,εκεί παραπέρα :P
| Hello, A Character Faction Change for the character Kalaneer is now pending for the World of Warcraft account ****.1995@hotmail.com. Please allow several days for the faction change process to complete. An email will be sent to you when it is done. You can also track the status of your request by signing into the Transaction page here: https://www.********.com/character/f...ge-status.html. Below is a summary of the transaction, which you may want to keep for your records. Εχω να παίξω σχεδον ενα μήνα χωρις να έχω βάλει game card...Μπήκα Armory αι ειδα οτι οι chars μου δεν εχουν logαρει ξανα απο τοτε της 2 Ιουνιου(δηλαδη την μερα που μου τελειωσε η game card) Y.Γ "Προσπαθησα" να μπω στο account management αλλά δεν μπορουσα να μπω διοτι μου ζητουσε authenticator...αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.. ![]() Thanks προκαταβολικα
__________________ Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction. Bob Marley |
| | |
| | #2 | |
| Συντονιστής | Παράθεση:
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: | |
| | |
| | #3 | |
| Παράθεση:
![]() Εγώ παντος εστειλα στην blizzard email και τωρα περιμένω... ![]() Ρώτησα επειδη ο χαρακτηρας ο οποιος "αλλαζει" λεγεται Kaleneer,ομως εγω δεν εχω καποιον με αυτο το ονομα Τελος παντων περιμενω απο blizzard απαντηση
__________________ Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction. Bob Marley Τελευταία επεξεργασία από Greekbloodelf : 21-07-10 στις 13:47 | |
| | |
| | #4 |
| Συντονιστής | Aπ'την στιγμή που σου ζητάει authenticator είναι φως φανάρι ότι έχει περάσει σε άλλα χέρια, μόνο αυτό μπορώ να σου πω
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #5 | |
| Παράθεση:
Απλα αυτην την φορα μου ηρθε και το παραπανω μηνυμα
__________________ Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction. Bob Marley | |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Ώπα και εγώ έχω πάρει mail για ένα transfer που κάνει ο "χαρακτήρας μου" Kaleener. Παίζει το mail με το ότι δεν μπορείς να μπεις στο account σου να είναι απλά σύμπτωση. Αλλά το mail ναι όντως είναι fake. |
| | |
| | #7 |
| Συντονιστής |
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #8 |
| Τελικα guys oντως το email ειναι fake...Επικοινωνησα με την Blizzard και ολα ειναι ενταξει ![]() @Ragnadriel Thanks για την προσφορα
__________________ Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction. Bob Marley |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |