| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Καλησπέρα. Τελείωσα μόλις την πρώτη season από τον Merlin και έχω απίστευτα πορωθεί με wizards Σκέφτομαι να αγοράσω ένα staff, όχι συγκεκριμένα από κάποια ταινία ή σειρά (και οπωσδήποτε όχι wand). Έψαξα λίγο στο internet και βρήκα τιμές προσιτές ωστόσο δεν ξέρω κάποιο αξιόπιστο site με σχετικά. Ξέρει κανείς κάποιο site που να πουλάει αντίστοιχα προϊόντα, όχι επώνυμα ώστε να είναι βατές οι τιμές του, και να είναι αξιόπιστο; Κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Υ.Γ.: Έχει ασχοληθεί κανείς με την προαναφερθείσα σειρά; Είναι φοβερή!! |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Η σειρα οσες φορες την εχω πετυχει στον Ant1 ενδιαφερουσα φαινετε..Οσο τωρα για staff που θες να παρεις ειχε βγαλει ενα site καποια χρονια πριν μια replica του Atiesh..Δεν νομιζω να συνεχιζει να το βγαζει παντως..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Χαχαχα το Atiesh!! Καλύτερα να μην είναι από wow, και για λόγους οικονομικούς αλλά και αισθητικούς Έχω βρει το staff του Saruman (τυχαία το έμαθα ότι είναι αυτουνού) στο εξής Cutting Edge Replicas Big and Small Screen Inspired και μάλιστα με 20€ μόνο! Πιστεύετε είναι εμπιστεύσιμο το site? |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |