| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Σιγουρα το θεμα ειναι λιγο noobικο αλλα εχω ενα rogue-orc,πολλοι μου ειπανε πως ειναι καπως αλλοπρόσαλλος συνδιασμος....κ πιστευα πως ειχαν δικιο γιατι στα raids με Combat(hack&slash) το dps μου ειναι καλο βαση δεδομενου του gs μου, το θεμα ειναι οτι στα pvp BG κάτι δεν πήγαινέ καλά.....Κλασσικα εχω σαν ofspec Subtlety κ δοκιμαζα ανελειπως τα skills απο αυτο το specc(improved Ambush ect) διότι δίνουν crit αρκετό σε σχέση με τα υπόλοιπά skills, τα οποια θελουν dagger in main hand..., το αποτέλεσμά ομως ηταν για κλαματα... , έτσι λοιπόν έκανα ένα πείραμά, δοκίμασα Sublety spec αλλά με axe in main(racial skill)& sword at ofhand,κ το αποτέλεσμά ήταν τουλάχιστον απροσδόκητο, είναι κανένας pro rogue να μου πει κανένα tip xtra ? κ το πως να χειριστώ το θέμα στην Αrena?
__________________ hundreds of books, infinity spells, freaking hard tacts... etc etc..I should had become a farmer..it must be less confused after all |
| | |
| | #2 |
| Νέο μέλος | Γεια σου φιλε mitsan.Λοιπον εχω και εγω εναν rogue (τον ειχα undead στην αρχη για το wild of forseken, αλλά μετα απο τα τελευταια patch δεν μετραει αλλο για εμενα και ετσι τον εκανα blood elf).Λοιπον ο orc rogue ειναι το καλυτερο "race" για pve melle παντα.πρωτον γιατι εχεις το racial που σε δινει το attack power και επιτα εχεις το 5expertise απο τα axes που ειναι παρα πολυ καλο.Τωρα οσο αφορα για το Sublety spec που παιζεις.Εγω παιζω multilate για pvp kai BG's αλλα δοκιμασα και Sublety.Λοιπον οντος και 2χ daggers δεν κανει καλο dmg γι'αυτο πρεπει να δοκιμασεις να παιξεις με ενα 1.80speed dagger για main-hand και ενα 1.50 mace/sword/axe για off-hand.Ετσι θα κανεις περισσοτερο dmg.Αν και σε σινιστω να παιξεις assastination για pvp που ειναι πιο ευκολο και κανει πολυ καλο dmg.Εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου.!! |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | εγω παντος φιλε επειδη με το rogue μου το ειχα ψαξει παρα πολυ το θεμα κατεληξα στο εξης..assasination mutilate για pvp εχεις και κινιτικοτητα στο stealth και βγαζεις και τρελο dmg με envenom finishers το sublety δεν ειναι τοσο λειτουργικο στα bg ταιριαζει καλυτερα για αρενα λογο του μεγαλυτερου survivability..τωρα οσο για το combat specc ειναι αρκετα δυνατο αλλα για pvp δε θα μπορεις να κανεις πολλα λογω οτι θα σε βλεπουν για πλακα και θα κινησαι και πολυ αργα στο stealth....δοκιμασε και αυτο το site εμενα μου ανοικσε τα ματια πιστευς οτι θα σε βοηθησει αρκετα..ShadowPanther.net.. Stay in the shadows my friend..
__________________ Μissery 80 Undead Warlock Affli/Destro (Main) Ypo 80 NE Rogue Muti/Shadow Orotsimaru 80 NE hunter BM/MM(Bloodfeather eu pvp) Roubini 80 DR Paladin Prot/Retri Anaxounamon 72 NE hunter MM/BM Mounnara 42 DR Priest Dis/Shadow Necross 19 Undead rogue twink (magtheridon pvp) Polemos 19 Belf Mage twink (Magtheridon pvp) |
| | |
| | #4 | |
| Νέο μέλος | Παράθεση:
lokky θα μπορουσα να πω πως ο sublety εχει καλυτερο damage απ'οτι εχει ο assastination.διοτι αμα παιξεις με armor peneteration gems το ambush σου θα κανει περισσοτερο damage.αλλα το θεμα ειναι οτι το sublety ειναι πολυ περιπλοκο σπεκ αμα θελεις να το παιξεις.πρεπει να κατσεις και να ασχοληθεις.ενω με το assastination τα πραγματα ειναι διαφορετικα.πιο ευκολο στο να το χειριστεις και κανει ενα πολυ καλο dmg. | |
| | |
| | #5 |
| Νέο μέλος | ναι συμφωνω αλλα το θεμα με το sub εκτος απο το οτι ειναι λιγο πολυπλοκο οσον αφορα τα rotation εχεις εχεις ενα καλο ambush και μετα πεφτει πολυ το dmg ασε που πρεπει να παιζεις με dagger που οποιος εχει παιξει rogue ξερει ποσο τσιμπουκι ειναι να παρεις καλα daggers πεφτουν σπανια και ρολαρουν και ολοι οι noobohunters του raid..σε θεμα καθαρα bg εχεις καλυτερες πιθανοτιτες με assasin specc δεν εχεισ δυνατα openers αλλα εχεισ ενα σταθερο dps με πολυ καλα finish ειδικα αν παιζεις με envenom εχω δει κατι 25κ crits κιτρινιζε ολη η οθονη..hunger for blood-cold blood-envenom-καληνυχτα...
__________________ Μissery 80 Undead Warlock Affli/Destro (Main) Ypo 80 NE Rogue Muti/Shadow Orotsimaru 80 NE hunter BM/MM(Bloodfeather eu pvp) Roubini 80 DR Paladin Prot/Retri Anaxounamon 72 NE hunter MM/BM Mounnara 42 DR Priest Dis/Shadow Necross 19 Undead rogue twink (magtheridon pvp) Polemos 19 Belf Mage twink (Magtheridon pvp) |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | subtlety για bg, hybrid assassination/subtlety για αρένες, nuff' said. |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | παιδες thnx για ολα αργησα πολυ να απαντησω γιατι με hackαραν τρελα(account&mail omfg),και η blizz με επριξε για να βγαλω ακρη, λοιπον στο θεμα μας, το sub δουλευει καλα στα bg με main wep axe/sword με την προυποθεση οτι εχω βαλει μερικα macros, οπως το να αλλαζει το main wep απο axe/sword/mace σε dagger(που εχω ηδη στο ιnv εννοειτε) για ενα hit(ambush/backstab ect) κ μετα μου γυρνα παλι auto στο main που ειχα ,κ ετσι το pvp γινεται ζαχαρη...
__________________ hundreds of books, infinity spells, freaking hard tacts... etc etc..I should had become a farmer..it must be less confused after all |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |