| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Καλημέρα παιδιά. Μέχρι τώρα δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω το WOW. Ούτε κάποιος γνωστός μου παίζει. Ότι γνωρίζω είναι από το πολύ καλό forum σας, το Internet και videάκια στο youtube. Πάντα ήθελα να δοκιμάσω το παιχνίδι και ήρθε η ώρα να το πράξω. Έκανα χθες το βράδυ εγγραφή στο World of Warcraft Europe - Try World of Warcraft's Free Trial και κατέβασα το trial για 10 μέρες. Δεν με ενθουσίασαν τα γραφικά αλλά σκέφτηκα ότι είναι το παιχνίδι που βγήκε 2004. Με τα patches και τα expansions γίνονται πολύ καλύτερα τα γραφικά? Από όσα είχα διαβάσει, είχα καταλήξει να φτιάξω γιατί μου άρεσαν, ένα Dwarve Rogue ή Gnome mage σε PvP server. Το ξέρω ότι είναι δύσκολα Classes για αρχάριο όπως εγώ. Αλλά για να παίξω το trial έφτιαξα ένα male Dwarve Rogue στον server EN-Genjuros (PvP). Επειδή όμως δεν με ενθουσίασε πολύ ο χειρισμός του Dwarve Rogue, καθώς επίσης δεν έχω και καθόλου εμπειρία. Θα ήθελα να μου προτείνεται εσείς που παίζετε αρκετό καιρό και έχετε δοκιμάσει και αρκετά Classes. Ποιό Class πιστεύετε θα ταίριαζε σε εμένα? (Επειδή είμαι αρχάριος και θέλω να μάθω και να διασκεδάσω το παιχνίδι, θα ήθελα ένα Class εύκολο και απλό στην χρήση). Μήπως θα έπρεπε να παίξω σε PvE και όχι PvP? Τέλος, εγώ θα αγοράσω το World of Warcraft, το World of Warcraft: The Burning Crusade Expansion και το World of Warcraft: Wrath of the Lich King. Θα ξεκινήσω να παίζω το πρώτο και μετά μόλις χρειαστεί ανάλογα το level τότε θα αναβαθμίσω τον προσωπικό μου λογαριασμό στο World of Warcraft σε λογαριασμό Burning Crusade? Η ποιότητα των γραφικών βελτιώνεται με κάθε expansion? Συγνώμη αν σας κούρασα. Όποιος μπορεί και θέλει ας απαντήσει στις απορίες μου. Θα με βοηθήσετε πάρα πολύ. Ευχαριστώ. |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Λοιπόοον! Τα γραφικά που λες "βελτιώνονται" σε ένα βαθμό σε κάθε expansion. Kυρίως στο επίπεδο των γραφικών εφφε. Σε προσκαλώ να δεις επίσης screenshots που έχω ανεβάσει στο gallery απ'το cataclysm beta. Beta - WorldofWarcraft.gr Gallery Κοίτα, όλες οι classes έχουν ένα βάθος και μια δυσκολία, ανάλογα με το spec. Ο rogue είναι απ'τα σχετικά εύκολα classes και στο pve και στο pvp, χωρίς να σημαίνει ότι είναι και ..βόλτα στο πάρκο. Οι hunter είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή, θα έχεις και το pet να σε βοηθάει. Ο genjuros δεν ενδεικνύεται σε καμία περίπτωση. Οι περισσότεροι αυτό θα σου πούνε. Είναι σχετικά... μπάχαλο. Και από pvp και από pve, με τα καλύτερα guilds να έχουνε φύγει/εγκαταλείψει. Θα σου συνιστούσα να βάλεις και τα 3 παιχνίδια μαζί για να τελειώνεις. Έχεις όφελος από νεα "options" που ενσωματώθηκαν με τα επόμενα. Eπίσης πριν βάλεις τα παιχνίδια θα ήθελα να σε κάνω invite στο παιχνίδι μέσω του recruit a friend system, αν δεν σε πειράζει World of Warcraft Europe -> Info -> Recruit a Friend F.A.Q. Το θέλω και εγώ για κάποια bonus που δίνει, και αν έρθεις απ'τον server μου να ανεβάσουμε κανένα χαρακτήρα μαζί, θα ανεβαίνουμε με τριπλάσιο ρυθμό, η μπορώ και να σου δώσω τζάμπα levels ώστε να ανεβείς πιο γρήγορα.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 19-07-10 στις 15:47 |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | πολύ καλά στα είπε ο ragna^^ θα μπορούσες επίσης να έρθεις στον server Nagrand (Horde όμως) όπου έχει ξεκινήσει ένα guild του forum και πιθανώς τα παιδιά εκεί να σε βοηθήσουν και live με τυχόν απορίες (?) καλή αρχή! |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Εγώ να πω κάτι για τα γραφικά...Τα mmo ποτέ μα ποτέ δεν θα έχουν cutting-edge γραφικά...Σε ένα mmo δεν μπαίνεις για τα γραφικά αλλά για τη μαζικότητα που παρέχει καθώς και για το lore. Για παιχνίδια με γραφικά δες crysis και άλλα. Αν λες τώρα τα ημι-cartoonish γραφικά που χρησιμοποιούν στο wow αυτό το έκαναν για διάφορους λόγους. |
| | |
| | #5 |
| Συντονιστής | Προσωπικά μου αρέσουν τα γραφικά του WoW. Ειναι ωραία, καθαρά, καταλαβαίνεις τι γίνεται. Αλλά όπως είπε και ο xcyanx τα γραφικά σε παιχνίδια όπως το WoW είναι το λιγότερο, αλλά ευτυχώς το wow δεν υστερεί σε αυτόν τον τομέα, και κυρίως δεν κουράζει!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 19-07-10 στις 16:32 |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Πάντως αυτά τα cartoonish γραφικά κατ' εμέ είναι προτιμότερα από τα γραφικά άλλων παιχνιδιών που πάνε να θυμίσουν τον πραγματικό κόσμο αλλά καταλλήγουν σε παταγώδη αποτυχία... Στο WOW τα γραφικά είναι μεν καρτουνίστικα, είναι δε ξεκούραστα στο μάτι και σε βοηθούν να εγκλιματιστείς. Αν θες πληροφορίες σχετικές με το Recruit a Friend στα ελληνικά μπορείς να διαβάσεις κι αυτόν τον οδηγό που έχω γράψει, Recruit-a-Friend requests και invitations Ασυζητητί ξεκίνα σε PvP server. Ένα από τα πιο απολαυστικά κομμάτια του παιχνιδιού είναι το PvP του που απαιτεί ταχύτητα και οξύτητα. Πόσο μάλλον το world pvp Καλή επιλογή για κλάση είναι και ο mage. Ο frost συγκεκριμένα είναι πολύ εύκολος και πάρα πολύ δυνατός για καταστάσεις leveling και PvP. Δοκίμασέ τον, και μάλιστα σε PvP server, κι είμαι σίγουρος θα τον απολαύσεις Καλώς ήλθες και καλή αρχή
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 19-07-10 στις 16:50 |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Ναι και εγώ δεν είπα ότι δεν μου αραίσουν...Ίσα ίσα, μου θυμίζουν και αρκετά το warcraft 3 ^^. Στην αρχή είχα ξενερώσει και γω λίγο(ήταν το πρώτο μου mmo και δεν είχα ιδέα |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τα γραφικά, αν και στην αρχή μου φάνηκαν κάπως, τα συνήθησα πολύ γρήγορα. Τώρα παίζω ακόμα το trial και δοκιμάζω διάφορες κλάσεις. Όταν αποφασίζω να το αγοράσω θα στείλω μήνυμα και στον φίλο Ragnadriel για το Recruit a Friend, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, από ότι διάβασα. |
| | |
| | #9 |
| Συντονιστής | Καλή αρχή! Πάντως επείδη για να λάβεις τα προνόμια του recruit a friend πρέπει να κάνεις upgrade το trial account που δημιούργησες με αυτόν τον τροπό απ'το invite που σου έρχεται, σου συνιστώ να το ξεκινήσεις από τώρα, ώστε αν αποφασίσεις να κάνεις upgrade το trial account, να διατηρήσεις και ότι χαρακτήρες έχεις φτιάξει.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #10 |
| Νέο μέλος | καλησπερα και απο εμενα αν και νεος στο wow και εγω εχω εμπειρια στα mmo λογω οτι επαιζα lineage για 5 χρονια,απλα θα ηθελα να πω στον φιλο που ξεκιναει τωρα και διαλεγει class ισως θα ηταν προτιμοτερο να εκανες ενα class που να μπορεις να βρισκεις πιο ευκολα raid pt οπως π.χ palladin,druid,priest,shaman γενικα tank η healer.οπως επισης αν θελεις εναν καλο rp server ελα στον darkmoon faire και απλα κανε whisper σε sriker εγω ειμαι και θα ειναι χαρα μου να σε βοηθησω.ελπιζω να απολαυσεις το wow. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |