| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 | ||
| Νέο μέλος
| Καλησπέρα σας θέλοντας να αυξήσω τις πιθανότητες μου για ένα Beta invitation key αποφάσισα να φτιάξω έναν οδηγό για moonkins με βάση αυτά που ξέρω και έχω διαβάσει. λοιπόν εδώ είναι η σειρά που θα εξηγώ τα πράγματα 1)Talent tree 2)Stats που χρειάζεστε ως moonkin 3)Rotation 4)Gems/Enchats/Glyph 1)ας ξεκινήσουμε με αυτό που θεωρώ ως σημαντικό και κοιτάω πρώτα αυτό πριν κάνω Invite κάποιον για κανένα Raid τα Talents. Το talent tree που χρησιμοποιείς στο Icc raid content είναι: Talent Calculator - World of Warcraft αυτά όσο αναφορά για τα Talents ας προχωρήσουμε στα stats 2)το ποιο σημαντικό για οποιοδήποτε Dps είναι να έχει φτάσει Hit cap το οποιο για τα Alliance moonkin είναι 237 αν υπάρχει ένα Draenei στο Grp/Raid αν όχι η είστε horde τότε 263Hit rating σε ποσοστά αν είσαι alliance Παίρνεις 8% Hit rating 1% από Draenei 4% από Balance of Power 3% από Improvement faerlie fire και σου χρειάζεται 9% να έχεις απτό gear ενώ αν είσαι horde 10% από εκεί και μετά πάει το Softcap haste a.k.a Wrath softcap να υπενθυμίσω ότι παίρνεις 3% Haste απτό improvement Moonkin form 3% από Celestial Focus 5% Hate απτό Wrath of Air totem 20% από Nature's Graceκαι σου μένει 12.21% Haste (400haste)για να φτάσεις την Wrath στο GCD(Global Cooldown) 1sec δηλαδή. όταν φτάσεις στο cap με αυτά είναι η ώρα να ανεβάζεις Spellpower + Crit Note: προσοχή με τις αλλαγές μην χάσετε κάποιο κρίσιμο stat(Hit/Haste)για να ανεβεί λίγο το Crit η το Spellpower σας 3)ώρα για το Rotation λοιπόν να σας εξηγήσω το ότι όταν αναφέρω WR ενοώ Wrath όταν λέω SF ενός Starfire όταν λέω IS ενοώ Insect Swarm όταν λέω MF ενοώ Moonfire όταν λέω FF ενοώ Faerlie Fire αρχίζουμε με FF>IS>MF>Wrath μέχρι να άνοιξη η Lunar eclipse SF>Refresh dots όταν Τελειώσουν και μετά SF>μέχρι να άνοιξη η Solar Eclipse τότε WR>Refresh τα dots και πάει λέγοντας επίσης τα Cooldowns Tree's+"Starfall εγώ τα χρησιμοποιώ απευθείας όταν κάνω Apply FF.IS.MF 4)και το τελευταίο τα Gems τα Glyphs και τα Enchats ας πούμε για τα Gems Red=23Spellpower Orange=23Spellpower Purple=12Spellpower 10spirit η 23Spellpower αν έχετε είδη x2 12Spellpower και 10Spirit gems είναι χρήσιμα για το επόμενο Meta socket p χρειάζεται 2Blue gems Meta=21Critical Stike and 3%Incrased Critical Damage also στα Orange/Red/Yellow μπορείτε να χρησομποιησετε 12Spellpower 10hit η 12Spellpower 10haste αν σας λείπουν λίγα stats για να είστε cap. ας συνεχίσουμε με τα Glyphs τα οποια είναι Glyph of Starfall Glyph of Starfire Glyph of Moonfire έπειτα τα enchats Head=30Spellpower 20Critical strike Arcanum of Burning Mysteries Buyable mono an eiste Revered me Kirin tor Shoulders=24Spellpower 15Critical strike Greater Inscription of the Storm Buyable mono an eiste Exalted me Sons of Hodir υπαρχει και το Honored Version που δίνει 10Spellpower και 10Crit αν όμωϛ σαϛ περισεβουν Emblem of Triumph μπορείτε να αγορασετε Kirin Tor Commendation Badge η Sons of Hodir Commendation Badge για μόνο ένα Eblem of Triumph και το καθενα δίνει 500rep. Back=23haste απλο Enchat. Chest=10Stats απλο Enchat. Wrist=30spellpower απλο Enchat. gloves=28Spellpower απλο Enchat. Waist=το extra gem τo φτιαχνουν η Blacksmithers Legs=50Spellpower 20Spirit τo φτιαχνουν η Tailors Boots=12Crit/12Hit απλο Enchat. για τα enchats πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν και τα Proffesions enchat οποιοδήποτε Proffesion και αν έχετε να το χρησιμοποιήσετε το Enchat του στο ανάλογο item. Χαιρετώ ελπίζω να σας βοήθησα οποιαδήποτε ερώτηση και αν έχετε αφήστε comment η στείλτε μου μήνυμα θα απαντήσω όσο ποιο γρήγορα μπορώ καλή τύχη Τελευταία επεξεργασία από Antreas1993 : 17-07-10 στις 19:44 Αιτία: Μου ηρθε μια καλυτερη ιδέα | ||
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Δεν ξέρω από druids οπότε θα σχολιάσω μόνο τον οδηγό. Είναι σωστά δομημένος αλλά πολύ φτωχός και μη ελκυστικός. Χρησιμοποίησε λίγο χρώμα, τόνισε λίγο τα σημαντικά πράγματα και τους τίτλους, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το wowhead.com για gem/item/glyph/skill links, και talent calculator. GJ κατά τ' άλλα |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | βασικα ο οδηγος ειναι μια χαρα αλλα πιστευω πως στο μερος που μιλας για τα gems ειναι λιγο μπερδεμενο.κατα τα αλλα gz ο οδηγος ειναι αρκετα καλος
__________________ |
| | |
| | #4 | |||
| Νέο μέλος
| Παράθεση:
/Cheers | |||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |