| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 13-07-2010
| Καλησπερα παιδια.Φετος εδωσα πανελλαδικες και οι κοποι μου επιασαν τοπο.Περασα εκει που ηθελα τελος παντων και ζητησα να παρω καινουριο pc απο τους γονεις μου,γιατι θελω να κανω ενα comeback στα games κτλ,ειδικα στο wow τωρα με το expansion.Λεω να αγορασω ενα απο τα multirama το οποιο ειναι βεβαια το καλυτερο ετοιμο desktop που προσφερουν,και κοστιζει κοντα 2 χιλιαρικα,και θα ηθελα να μου απαντησει καποιος στην εξης ερωτηση με 1000% σιγουρια:Το pc αυτο εχει εγκατεστημενα τα windows 7 home premium 64-bit.Διαβαζα επι ωρες σε forum οτι επειδη το wow ειναι 32 bit game σε μερικους κανει freeze,crash κτλ ενω αλλοι λενε οτι με 64-bit os παιζει μια χαρα.Θελω να με διαφωτισει καποιος με απολυτη σιγουρια στο θεμα γιατι αν φυγουνε 2000 ευρω και δεν μπορω να παιξω wow μετα απο 1 χρονο σκισιματος και αναμονης να ξαναγγιξω το ποντικακι μου τοτε θα σκασω απο την κακια μου.Οριστε και η διευθυνση με το εν λογω pc-> Multirama - Προϊόν Ευχαριστω πολυ σε οσους αφιερωσουν λιγο χρονο για να μου απαντησουν. |
| | |
| | #2 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 64 | Δεν έχει σημασία αν είναι 32 η 64. Τα windows είναι windows και θα crasharoun πάντα για χίλιους-δύο διαφορετικούς λόγους.
__________________ http://www.twitter.com/Warcraft_GR | ||
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Εγώ παίζω το WoW με 64bit λειτουργικό, και πετάει.... Τώρα όσο για το PC, ελπίζω να έκανες καλή έρευνα πριν καταλήξεις στο Multirama, γιατί συνήθως οι τιμές του είναι στα ουράνια. H συμβουλή μου μιας και είμαι στον χώρο τον PC, είναι να τρέξεις λιγάκι από κατάστημα σε κατάστημα ζητώντας προσφορές, και κάνε και μία έρευνα στο Σύγκρινε τιμές σε online καταστήματα, βρες ευκαιρίες στην αγορά, αγόρασε online! - Skroutz.gr, ίσως να γλυτώσεις μερικά χρήματα, μια και οι εποχές είναι δύσκολες. |
| | |
| | #4 | ||
| Ήρωας
| Windows 7 Ultimate 64bit και παίζει μια χαρά. Κανένα κρασάρισμα ή πρόβλημα. Το ίδιο και παλιότερα που είχα Windows XP Pro 64bit. Και ελπίζω να παίζεις και κανένα βαρύ παιχνίδι με αυτό το θηρίο, αλλιώς τσάμπα τα λεφτα
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
Τελευταία επεξεργασία από Kiwer : 14-07-10 στις 01:13 | ||
| | |
| | #5 |
| High Warlord | Δεν παίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με το WoW, με τα 7 64-bit που έχω εγώ εδώ και κάτι μήνες... Καλά κάνεις και παίρνεις μαμίσιο, θα σου πρότεινα αφού θες να δώσεις λεφτά αν και δεν σε συμφέρει καθόλου στα μεταφορικά αλλά λέω τελοσπάντων, καλύτερη επιλογή για gaming desktop είναι τα Alienware. Εγώ το παράγγειλα απο usa πριν λίγο καιρό και εκάτσε κοντά στα 200 ευρώ μεταφορικά απο usa αλλά χαλάλι του... τα σκάς μια φορά και ξεμπερδεύεις.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Και 64bit να είναι κανονικά θα παίζει μια και τα 64bita windows έχουν και αυτά τις 32bit βιβλιοθήκες. Μια χαρά θα σου τρέχει |
| | |
| | #7 |
| Συντονιστής | Aπ'την στιγμή που ο υπολογιστής σου θα έχει πάνω από 4gb RAM θα βάλεις 64-bit ούτως ή άλλως. Και ναι, μια χαρά είναι τα 64bit και ναι, το WoW δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτά. Eπίσης μεγειές! Δυνατό κομμάτι indeed που θα σου κρατήσει άνετα αρκετά χρονάκια.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | Καλησπέρα ,απλά ήθελα να σου πω ότι εγώ πήρα πρόσφατα pc και είναι αυτό Multirama - Προϊόν .Είναι πολύ πιο φτηνό από τα άλλα και το πήρα επειδή ήταν οικονομικός και το fps στο wow είναι 90. |
| | |
| | #9 |
| Συντονιστής | Λίγο άκυρη σύγκριση χωρίς καθόλου στοιχεία. Για να καταλάβεις: Ο δικός μου ας πούμε πιάνει από 54 fps στα 1680x1050 με 2x multisample και τα πάντα στα ultra εκτός από shadows quality(buggy). Και κοίτα τι γίνεται στην οθόνη: Wowscrnshot 071210 223239 - Halion 25 heroic. WorldofWarcraft.gr Gallery 85 σε πιο χαλαρή κατάσταση: Wowscrnshot 071210 231448 - Halion 25 heroic. WorldofWarcraft.gr Gallery Ε αμα είμαι κάπου solo χτυπάει και 200άρια.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Τα 64 bit δεν είναι μόνο για την RAM...Χρησιμεύει και για άλλα πραγματάκια που δεν είναι τόσο εμφανή στον τελικό χρήστη αλλά γενικά καλό είναι αν το σύστημα σου υποστηρίζει 64 bit να βάζεις 64 bit λειτουργικά. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |