| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Καλησπέρα. Σίγουρα αρκετοί παίζουν στη beta κι ακόμα περισσότεροι κοιτάμε περί των νέων αλλαγών. Η Blizzard είχε δηλώσει ότι θα προστεθούν νέα χαρακτηριστικά στο Interface των κλάσεων, όπως Soul Shards για τους Warlocks, Focus για τους Hunters, Solar-Lunar Eclipse για τους Balance Druids, κ.λπ. Έχω κοιτάξει από 'δώ κι από 'κεί αλλά δεν έχω βρει σχετικό screenshot/video or whatever. Έχει κανείς ιδέα πώς θα μοιάζουν; Thank you. |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Δεν κάνει να σου απαντήσουμε, πρέπει να διαβάσεις! (... καλά,καλά. Έχω σκοπό να μεταφέρω τον Hunter σύντομα)
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Απο ότι είχα δει η Solar-Lunar μπάρα θα είναι μια μπάρα που θα έχει ένα κέρσορα πάνω της. Αυτός ανάλογα με το spell που θα κάνεις cast θα μεταφέρε προς τη μεριά του ήλιου η του φεγγαριου. |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Για να δούμε, για να δούμε! Έμαθα εχθές ότι θα βάλουν και στον paladin ένα νέο interface ονόματι Holy Power! Μ' αυτό θα κάνεις spells που δεν κοστίζουν mana και θα αδειάζεις Holy Power. Για να γεμίσεις το Holy Power κάνεις spells που γεμίζουν mana κ.ο.κ. Πολύ Warhammer Online φάση...Πρώτα τα achievements, τώρα το extra interface για την κάθε κλάση (πέρα από mana/rage/energy)... Γουστάρω!
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 19-07-10 στις 16:51 |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |