| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Σήμερα το πρωί που ξύπνησα οι γονείς μου , μου είχαν μια πολύ ωραία έκπληξη ήξεραν ότι ήθελα να πάρω καινούριο pc και το έκαναν αυτοί αντί για μένα ένα turbo-x f4350 ξέρω αρκετά τα λεφτά αλλα δεν με χαλάει καθόλου να πω και την αλήθεια (αφού δεν πλήρωσα εγώ) Υ.Γ την οθόνη θα την πληρώσω εγώ μην τα γαμ.... όλα . |
| | |
| | #2 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 64 | 23" δεν παίζει. Θα πάρεις είτε 22, είτε 24. Με κλειστά μάτια εγώ θα έπαιρνα μία από τις παρακάτω. DELL G2410 για 24" DELL G2210 για 22" Ψάξε στο skroutz.gr για τις καλύτερες τιμές. Και οι 2 αυτές οθόνες εκτός από τα άλλα χαρακτηριστικά είναι IPS και backlight. Εάν τις δεις δίπλα δίπλα με οποιαδήποτε άλλη, θα καταλάβεις την διαφορά.
__________________ http://www.twitter.com/Warcraft_GR | ||
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | παίζει παίζει πώς δεν παίζει εγώ πήρα αυτήν πρίν απο κανα μήνα και είμαι ευχαριστημένος ΟΘΟΝΗ Η/Υ-LG E2350V-PN LED Monitor 23'' |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Εγώ έχω την Samsung SM2333HD 23" και παίζω μια χαρά. Ανάλυση 1980x1080.
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Εγώ θα σου έλεγα να το κοιτάξεις να είναι 3D Ready για να μπορείς αν θες η τώρα η στο μέλλον να πάρεις και το stereoscopic set της Nvidia |
| | |
| | #6 |
| Μαχητής | έχει 2xATI 5870 οπότε.... |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |