| | |||||||||||
| Γενικά νέα Νέα για το World of Warcraft, The Burning Crusade και Wrath of the Lich King. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 64 | Με τη συνδρομή αρκετών από αυτό το forum, ξεκινήσαμε ένα μικρό guild στον Nagrand και κάνουμε level up τους χαρακτήρες μας. Ο κύριος λόγος που εγώ προσωπικά ήθελα να το κάνω, είναι γιατί πέρασαν αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που έπαιξα horde και έκανα quests σε περιοχές όπως Barrens, Stonetalon mountains, Thousand Needles κτλ. Δεν θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε αυτές τις περιοχές όπως τις γνωρίσαμε μετά το Cataclysm και προφανώς είναι αρκετοί αυτοί που ήδη τις νοσταλγούν. Έτσι, ο Falcore από το Moonglade έφτιαξε το παρακάτω video. Enjoy
__________________ http://www.twitter.com/Warcraft_GR | ||
| | |
| | #2 |
| High Warlord | Πολύ ωραίο αν και εγώ το βλέπω αλλιώς και χαίρομαι που επιτέλους θα επιστρέψουμε στο γνώριμο και παλιό καλό Azeroth ασχέτως με το αν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές και διαταραχές. Hail to azeroth ! |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | ooooo τρομερό! btw ο falcore είναι guild mate του αδερφού μου αυτοί οι RPers κάνουν και άλλα πράματα εκτός από rp xP |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Hahahaha αγαπάμε RP! Πολύ ωραίο το video! Moving... |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Πωωωω καλά, μόνο και μόνο που έβαλε ένα απο τα αγαπημένα μου soundtrack απο το Avatar έλιωσα ^^ |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Δεν περίμενα ότι θα το κάνατε στα αλήθεια αυτό να αρχίσετε lvl 1 χαρακτήρες και ποσο μάλλον να διαλέγατε τον Nagrand. Πολύ μου αρέσει που πέτυχα κάποιον με το tag του guild σας και γέλασα καθώς δεν ήξερα ότι είστε εσείς και νόμιζα ότι ήτανε απλά ένα guild από τα πολλά που υπάρχουνε. Να ρωτήσω, μπορώ να φέρω κάποιον από τους πολούς low lvl alts μου στο guild ή πρέπει να είναι οπωσδήποτε lvl 1 ??
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #7 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 64 | 1000 καλοί χωράνε. Whisper όποιον δεις online από το guild.
__________________ http://www.twitter.com/Warcraft_GR | ||
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | πολυ ομορφο video και συγκινηθηκα μπορω να πω cheers!!! |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |