| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πού για διακοπές; | |||
| Εξωτερικό!! Can't wait!! | | 4 | 8,16% |
| Αθήνα... | | 8 | 16,33% |
Στο χωριό μου | | 14 | 28,57% |
| Ελεύθερο camping! *...sex on the beach!...* | | 3 | 6,12% |
| Οργανωμένο camping!Wiiii... | | 3 | 6,12% |
| Ξενοδοχείο, here I come! | | 6 | 12,24% |
| Στο εξωχικό μου, χαλαρά! | | 10 | 20,41% |
| Στο εξωχικό ενός φίλου μου! | | 3 | 6,12% |
| Παρεούλα, όρεξη κι όπου μας βγάλει! | | 10 | 20,41% |
| No matter where you are but what you do... Clubbing 'till morning, HELL YEAH! | | 6 | 12,24% |
| Ψήφισμα Πολλαπλών Επιλογών. Ψήφισαν: 49. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Πότε και πού θα πάτε φέτος διακοπές; Ελλάδα ή εξωτερικό; Camping ή σε σπίτι/ξενοδοχείο; Enjoy having sex on the beach whilst drinking some "sex on the beach"! ![]() Για να αλλάξουμε το κλίμα σε πιο καλοκαιρινό! Have a couple of blowjobs as well ![]()
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 21-07-10 στις 00:18 |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Το θέμα κλειδώνεται ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ επειδή εγώ άδεια...δεν. /qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq qqqqqqq
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | καλα ενταξει.. μην κανεις ετσι, και η azeroth ειναι ωραια για διακοπες! |
| | |
| | #4 |
| Συντονιστής | Άκουσα ότι το ashenvale είναι ωραίο αυτήν την εποχή για τα trolls!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | χαχαχαχαχα ισως! αλλα τουλαχιστον θα παω και σουηδια εγω |
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής | ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ GUILD ΟΚ ΜΕΙΤ?
| | |
| | #7 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής | Μπα δεν με πολυνοιάζει. Μπορεί να πάρω τον Σεπτέμβριο αν θέλω \ο/
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | η παρος ειναι νομος μετα την ταλαιπωρια των πανελληνιων ![]() σε μια βδομαδα πακεταρω βαλιτσες και εχε γεια wow για μια βδομαδα
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Στη Σίφνο μένω σιγά να μην πάω και διακοπές.. Εδώ θα μείνω παρέα, βόλτες, κάνα μπανάκι και WoW πολύ WoW
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |