| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πού για διακοπές; | |||
| Εξωτερικό!! Can't wait!! | | 4 | 8,16% |
| Αθήνα... | | 8 | 16,33% |
Στο χωριό μου | | 14 | 28,57% |
| Ελεύθερο camping! *...sex on the beach!...* | | 3 | 6,12% |
| Οργανωμένο camping!Wiiii... | | 3 | 6,12% |
| Ξενοδοχείο, here I come! | | 6 | 12,24% |
| Στο εξωχικό μου, χαλαρά! | | 10 | 20,41% |
| Στο εξωχικό ενός φίλου μου! | | 3 | 6,12% |
| Παρεούλα, όρεξη κι όπου μας βγάλει! | | 10 | 20,41% |
| No matter where you are but what you do... Clubbing 'till morning, HELL YEAH! | | 6 | 12,24% |
| Ψήφισμα Πολλαπλών Επιλογών. Ψήφισαν: 49. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #21 |
| Νέο μέλος | |
| | |
| | #22 |
| Ήρωας | Εγώ θα πάω camping με τους γονείς μου για ένα χρονικό διάστημα κι έπειτα στο εξωχικό ενός φίλου μου με την υπόλοιπη παρέα μου που "κατοικοεδρεύει" εκεί όλο το καλοκαίρι. Κωλόπαιδο Fallen δε φαντάζεσαι πόσο σε ζηλεύω!!! Sorry αλλά μπορώ μέχρι 10 επιλογές να βάλω σε δημοσκοπήσεις, don't ask @Rena: Wiiii Ολλανδία! Είχα γνωρίσει κάποτε ένα παιδί Ολλανδό στο wow και "κάναμε παρέα" (ingame) Υ.Γ.: Για να κάνετε embed: στο παράθυρο που γράφετε το μήνυμα -όχι στη γρήγορη απάντηση- πατήστε το προτελευταίο κουμπί του youtube που βρίσκεται πάνω από το χώρο που γράφετε το μήνυμα, στη μπαρίτσα με τις επιλογές. Ανάμεσα στις δύο λέξεις που εμφανίζονται κάντε paste το id του βίντεο, δηλαδή τα γράμματα μετά το watch?v= π.χ. το url είναι: http://www.youtube.com/watch?v=Xg6Xshf9nu4 το id είναι: Xg6Xshf9nu4
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 21-07-10 στις 16:41 |
| | |
| | #23 |
| Ήρωας | ή Kuwait ή Starcraft ...
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #24 |
| Ήρωας | kalimdor (loremaster) και σάουνα στο σπίτι λόγω ζέστης ! Και γαμώ τα καλοκαίρια
__________________ "Allow achievements to be shared among all characters on the same Battle.net account, things such as the raid achievements and the ones which are difficult to get." WTF !!!!! TELEIO ![]() |
| | |
| | #25 |
| Ήρωας | Εγώ πάντως θα πάω στο χωριό μου και μετά στο χωριό μου και για λίγες μέρες στο χωριό γιατί δεν πήγα και καθόλου 3 βδομάδες στο χωριό θα λιώσω λέμεεεεεε. Ζωνιανά σας έρχομαι!!
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #26 |
| Συντονιστής | Φαντάζομαι τον Tak με laptop κάτω απ'τα πλατάνια τώρα...χοχοχοχοχο!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #27 |
| Ήρωας | Όχι ρε δεν έχουμε ψηλά δέντρα στο χωριό μου. Μόνο κάτι μικρά έχουμε, ξέρεις...
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #28 |
| Ήρωας | Μολις επεστρεψα απο Τουρκια οπου συνδιασα διακοπες και δουλεια. Παρα πολυ ωραια, αλλα και απιστευτη ζεστη και υγρασια καθημερινα.
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #29 |
| Νέο μέλος | Club Αγια Αννα 4 ever |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |