| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 12-07-2010
| ειμαι καινουριος με το παιχνιδι και θα ηθελα να με βοηθησετε με αυτο! εχω κανει εγκατασταση το παιχνιδι στον υπολογιστη μου και οταν βαζω τα στοιχεια μου και παταω login μου γραφει ' unable to connect. please try later ' !! οταν ομως μπαινω απο το internet cafe με βαζει κανονικα! τι μπορω να κανω ; |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Κατα τ'άλλα το internet σπίτι σου λειτουργεί σωστά?
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Μου το κανει και μετα αυτο μερικες φορες αλλα οταν προσπαθω συνεχεια με βαζει.Κανε ομως ενα blizzard repair. |
| | |
| | #4 |
| ναι μια χαρα λειτουργει |
| | |
| | #5 |
| Συντονιστής | Τι εταιρεία αν επιτρέπεται? Έλεγξες μήπως σε μπλοκάρει κάποιο firewall? Θύρες στο router?
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #6 |
| forthnet! πως τα ελενχω ολα αυτα; |
| | |
| | #7 |
| Συντονιστής | Κατ'αρχάς αλλάζουμε ISP. Για τα υπόλοιπα τώρα... αν δεν ξέρεις, good wines. Είναι δικό σου το pc ή κάνενος γονιού/αδερφού/λοιπού κατοικίδιου? To έχεις μόνιμα το πρόβλημα ή πρόσφατα ? Επισκέφτηκες αυτήν τη σελίδα? World of Warcraft (en) Forums -> Connection Issues
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 12-07-10 στις 17:29 |
| | |
| | #8 |
| δικο μου ειναι !! το προβλημα το εχω 3 μερες |
| | |
| | #9 |
| Συντονιστής | Άλλαξες τίποτα στο pc σου πριν εμφανιστεί?Μίλησες με κανέναν φίλο σου που να έχει forthnet στην περιοχή σου να δεις αν έχει το ίδιο πρόβλημα? Αν δεν το'δες: World of Warcraft (en) Forums -> Connection Issues
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Open Port Check Tool Και βάλε τα ports που χρησιμοποιεί το wow(αν θυμάμαι καλά είναι 3724 και απο 6111-6114). Τα ports να τα βάλεις όταν εχεις τρέξει το wow γιατί χρησιμοποεί upnp για να ανοίγει αυτόματα τις θύρες στα router που υποστηρίζουν και αυτά upnp. Αν είναι μπλοκαρισμένα θα πρέπει να τα ανοίξεις μόνος σου. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |