| | |||||||||||
| Δημοσκοπήσεις Ψηφοφορίες για διάφορα ζητήματα. |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θέλετε να λάβατε μέρος στην Beta του Cataclysm ? | |||
| Εννοείται ! | | 101 | 60,48% |
| Έμμ... ναί, επι ευκαιρίας γιατί όχι ? | | 27 | 16,17% |
| Δέν μου καίγεται καρφί... | | 21 | 12,57% |
| Όχι... Μισώ τα spoilers ! | | 18 | 10,78% |
| Ψήφισαν: 167. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
) ή στην τελική να σ'το επέστρεφα ώστε να το πάρει ο αμέσως επόμενος.Θα προσέχω και με τις φλάντζες, ευχαριστώ
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 12-07-10 στις 17:25 | |
| | |
| | #12 |
| Ήρωας | Εγώ έβαλα "Και το ρωτάς, χαζός είσαι?" γιατί πραγματικά θέλω σαν τρελός να μπω στην Beta μιας και ούτε με ενοχλούν οι spoilers αλλά και θέλω να δω αρκετά απ'τα fun bugs!Και να δω και να ξέρω από πρώτο χέρι τις starting zones! Υ.Γ.:Επίσης βαριέμαι να βλέπω X-Fire etc. μιας και να το βλέπεις δεν έχει πλάκα αλλά μόνο να το κάνεις ο ίδιος! |
| | |
| | #13 |
| Ήρωας | Εγώ πάλι απάντησα ότι καρφί δεν μου καίγεται γιατί αυτή είναι η αλήθεια παρόλο που δεν με ενοχλούνε οι spoilers δεν θέλω να παίξω σε ένα παιχνίδι το οποιο μετά από κάποιο καιρό όλη η προσπάθεια που έκανα θα χαθεί και ότι ειπάρχει περίπτωση να βρω ένα bug και να πρέπει να το αναφέρω αμέσως, μου μοιάζει πολύ ευθύνη και καθόλου διασκέδαση αφού κάποια στιγμή ο beta server θα πάψει να ειπάρχει.
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #14 |
| Ήρωας | Εγώ πάντως όπως και στο BC, θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω στην Beta, είναι και ένας τρόπος να κάνω κάτι άλλο γιατί πραγματικά βαρέθηκα με το Lich King, δεν κάνουμε και πολλά στο σέρβερ μου, πολλοί άφησαν το παιχνίδι πια |
| | |
| | #15 |
| Ήρωας | ναι θελω..αλλα...
__________________ |
| | |
| | #16 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
![]()
__________________ For The Alliance! How U Call a Gnome Mage?? _ _ _ _ _ _ _ A Mni Bar! ![]() | |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |