| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής Εγγραφή: 07-07-2010
| Καλησπέρα τα παρακάτω αφορούν απορίες μου μόνο για leveling και pvp. Συγκεκριμένα είμαι level 67 και θέλω να με ανεβάσω και να παίξω και λίγο pvp στο lvl 69. Οι απορίες μου λοιπόν είναι: 1. Πόσο mana regen χρειάζεται ο druid. Παρατηρώ ότι σε πολλά builds πολλοί δεν επιλέγουνε το Dreamstate. που δίνει mana βασιζόμενο στο intellect. 2. Επίσης πόσο hit rating χρειάζεται για leveling και pvp? Άρα το Balance of power που αυξάνει το hit rating πόσο χρήσιμο είναι; 3. Ποιό είναι το πιο σημαντικό stat για δρυίδες; Για εμένα φαίνεται (χωρίς να ξέρω πολλά ότι είναι το intellect) αφού δίνει και regen και spell damage. 4. Θα ήθελα να μου γράψεται κάποια πράγματα για το spell hasting. Δεν ξέρω τίποτα για αυτό. Πόσο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι; Celestial Focus and Improved Moonkin Form αυξάνουν spell haste κατά 3%+3%. Τι σημαίνει αυτό για τους χρόνους των spell casts? Γενικά είναι κάτι που αξίζει στο leveling και pvp games. Εάν έχετε και κάποιο οδηγό για αυτό το θέμα θα χαρώ πολύ να το διαβάσω. Ευχαριστώ Πολύ Αλ. |
| | |
| | #2 |
| Νέο μέλος | Kαλησπέρα,άμα κοιτάξεις στα forums υπάρχουν μερικά guides ,χθες μάλιστα έφτιαξα και εγώ έναν .Απλά ρίξε μία ματιά στα forums,άμα δεν βρεις αυτό που θες πέστο |
| | |
| | #3 | |
| Παράθεση:
Για παράδειγμα η ερωτησή μου για το Spell Haste | |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής | λοιπον για να σου απαντησω 1)το mana regen δεν ειναι must στο lvl προσπαθησε να φτασεις 80 και μετα βλεπουμε.το dreamstate ειναι εντελως αχρηστο για μενα και ειδικα σ αυτο το lvl που εισαι. 2)να μην σε νοιαζει το hit γιατι δεν ειναι παρα πολυ χρησιμο για το lvl σου 3)το intelect ειναι απο τα χειροτερα stats για druid.to spell power ειναι το stat που θα χρειαστεις πιο πολυ. 4)το spell haste απλα μειωνει το cast των spell σου.ειναι αρκετα σημαντικο και χρησιμο σε ενα druid μεχρι ενα σημειο βεβαια.για pvp στο lvl που εισαι μην σε πολυνοιαζει γιατι τα stats του pvp δεν τα βρισκεις ευκολα ακομα. ελπιζω να απαντησα στις ερωτησεις σου και οπως ειπε και ο makeshifter. υπαρχουν guides στο site αλλα ειναι πιο πολυ gia pve raiding |
| | |
| | #5 | ||
| Ήρωας
| Συγνώμη;;;; Όπως είπε και το παλικάρι που είναι καινούργιο, το Intellect εκτός από μεγαλύτερο mana pool σου δίνει και Crit, που είναι must για druid. Εννοείται οτι θα gemάρει με Sp. Power & Haste, αλλά μεταξύ των Stamina, Intellect & Spirit,το 2o είναι μακράν το πιο σημαντικό. Επίσης, εννοείται ότι κάποιο ποσοστό hit rating, και κάποιο αξιοπρεπές mana regen, χρειάζεσαι ώστε να μπορείς να ανεβαίνεις level αξιοπρεπώς. Γιατί αν είναι να κάνεις Miss συνέχεια, και παράλληλα να μένεις out of mana, θα έχει βγεί το Cataclysm μέχρι να πάει 80. Κοινώς, ειδικά το Dreamstate είναι must για leveling και χαμηλού επιπέδου gear, αφού το mana regen είναι πολύ χαμηλό χωρίς αυτό. Γενικότερα, στο leveling μας ενδιαφέρει όχι να κάνουμε το τρελό damage, αλλά να έχουμε την ευχέρεια συνεχόμενων εύκολων kills με όσο το δυνατό ελάχιστο downtime. Άλλα πράγματα λαμβάνουμε υπόψιν μας για leveling, και άλλα όταν είμαστε 80 και πάμε σε raids. Και εννοείται ότι το Celestrial Focus και το Improved Moonkin Form είναι must για PVP, και επίσης βοηθά και στο leveling για το παραπάνω λόγο. Dervast, αυτά που έχει υποψιαστεί για τον druid σωστά είναι. Όλα αυτά που ανέφερες, σε αυτή τη φάση που είσαι τα χρειάζεσαι. To haste σου μειώνει το casting time των spells σου, πχ αντί για 1.5'' cast, το πας στο 1,2''. Με Balance of Power και λίγο ακόμα hit rating (50-60), είσαι ικανοποιητικά.
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
Τελευταία επεξεργασία από Kiwer : 11-07-10 στις 15:49 | ||
| | |
| | #6 | |
| Παράθεση:
| |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | εγω παντως ακομα πιστευω πως δεν ειναι τοσο χρησιμο stat to intellect.επισης δεν ειπα εγω πως για balance το spirit h to stamina ειναι πιο σημαντικο απο οτι intellect αλλα παραμενει ενα απο τα stats δεν gemmaris αφου apo την gear σου παιρνεις αρκετο για να κανεις την δουλεια σου
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | Το ασχημο σε ολο αυτο ειναι οτι στο 69 δεν θα βρεις να παιξεις pvp. Τουλαχιστον στον Cyclone 61-69 με εβαζε καθε 2 ωρες :( οι πιο πολυ στο 68 μπαινουν Northend και αρχιζουν το τελευταιο στάδιο στο level up. Συμφωνώ με οσα ειπε ο φιλος Kiwer, και αν ακομα επιμενεις να κανεις pvp στα 69 καλο θα ήταν να ειχες και καποιο gear με αρκετo stamina/spell power ή ακομα και resilience αν βρεις τα οποια θα σε βοηθήσουν να επιβιώσεις σε 1v1 καταστασεις |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |