| | |||||||||||
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #21 |
| Νέο μέλος | Κοίτα το fail είναι όταν μια κατάσταση δεν πηγαίνει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και καταλήγει σε αποτυχία. Ητε δεν healαρεις το tank και πεθάνει -επίτηδες ή λόγο έλλειψης ικανότητας- ήτε φας DC(που δεν το θέλεις) πάλι fail γίνεται. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Το θέμα είναι πως εκούσια ή ακούσια ο Leeroy άναψε την σπίθα του fail. Σ' ενα δωμάτιο επαναστάτη θα δεις την φωτογραφία του Che Guevara. Σ' ενα δωμάτιο failer θα δεις την φωτογραφία του Leeroy Jenkins.
__________________ Δασκάλα: Ο Τοτός θα μας πει, πως λέγεται αυτός που συμμετέχει στη beta; Τοτός: Μπετατζής κυρία! Τελευταία επεξεργασία από Ondairos : 20-07-10 στις 16:25 |
| | |
| | #22 |
| Ήρωας | Πήζω ακόμα στην δουλειά, είμαι μόνος μου στο γραφείο αλλά μου έφτιαξες το κέφι φίλε! Έλιωσα στο γέλιο! Gief beta key |
| | |
| | #23 |
| Ήρωας | ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩ,κοντευω να δακρυσω απο τα γελια! εισαι απλα απιστευτος φιλε μου ''Σύμφωνα με έγκυρες πηγές έχουν σταλεί χιλιάδες μηνύματα στην δημιουργό εταιρία Blizzard απο νευρικά διαταραγμένους παίκτες με την παράκληση μαζί με το κεφάλι της Onyxia να κρεμάνε και το κεφάλι των άτακτων αυτών συμπαικτών τους once and for all. Μια σκέψη που δεν συμμεριζόμαστε, διότι έγινε εν θερμό. 29 κατασκευαστές πλυντηρίων και όχι μόνο συνιστούν ψυχραιμία και κατανόηση στην αντιμετώπιση των ατίθασων αυτών νιάτων.΄'' εδω δεν μπορω να σταματησω να γελαω αλλα και το πιο πραγματικο -.- |
| | |
| | #24 |
| Νέο μέλος | Απλά τέλειο! Έσκασα στα γέλια, ειδικα σε αυτό για τη γυναίκα παίχτη που δεν φοράει epic επειδή δεν της πηγαίνει! Ωραίος φίλε!
__________________ Φίλοι και φίλες, κάνω πτυχιακή πάνω στο WoW και έχω ανεβάσει το ερωτηματολόγιο της έρευνας εδώ: https://spreadsheets.google.com/view...V1RTUWhDR1E6MQ Τσεκάρετε το! |
| | |
| | #25 |
| Νέο μέλος | Casual και ξερο ψωμι! |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |