| | |||||||||||
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Μαχητής | Μετρισε φιλε μου.. εσκασα στα γελια... |
| | |
| | #12 |
| Ήρωας | αχαχαχα εχω λιωσει,απιστευτο humor!!! |
| | |
| | #13 |
| Ήρωας | /tar Ondairos /salute |
| | |
| | #14 | ||
| High Warlord
| Ελιωσα στο γέλιο, μπράβο Γιάννη! | ||
| | |
| | #15 |
| Ήρωας | Απλά roflolmao! |
| | |
| | #16 |
| Ήρωας Εγγραφή: 19-11-2009
| Failer o Leeroy Jenkins? Το ίδιο διάσημος με τους Ensidia και τότε τους Inner Sanctum και τους Death & Taxes!!! Και achievement? Θέλω να γίνω κι εγώ failer αν πάει έτσι. Το videaki ήταν στημένο (ελαφρά βασισμένο ως ιδέα σε πραγματικό περιστατικό) αλλά το γύρισαν για promotional purposes.
__________________ When the game finally ends and everyone looks at what they have been doing for the past 5 years lets remember - I was Inner Sanctum! |
| | |
| | #17 |
| Νέο μέλος | Και τι απεικονίζει το βίντεο ρε συ Shrike
__________________ Δασκάλα: Ο Τοτός θα μας πει, πως λέγεται αυτός που συμμετέχει στη beta; Τοτός: Μπετατζής κυρία! |
| | |
| | #18 |
| Ήρωας | χαχαχα οτι πιο αστειο εχω διαβασει εδω μεσα...το κερδισες το Beta key σου νομιζω με το σπαθι σου |
| | |
| | #19 |
| Ήρωας | έκλαψα με την εικόνα του Πεσάκια, χαχααχαχαχαχαχαχα |
| | |
| | #20 |
| Ήρωας Εγγραφή: 19-11-2009
| Δεν είναι fail αν το κάνεις επίτηδες ρε συ αυτό εννοούσα. Αν πάμε σε ένα instance με εμένα healer και σε αφήνω να ψοφάς συνέχεια επίτηδες - τότε ναι μεν είμαι μ$%*κας αλλά όχι failer. Αν δεν ξέρω τι να κάνω και σε πεθαίνω είμαι failer. O Leeroy απλώς κοροιδεύει μια κατάσταση, μπορείς να πεις αν θέλεις ότι κοροιδεύει τους failers, αλλά όχι ότι είναι ο ίδιος. Leeroy is a legend
__________________ When the game finally ends and everyone looks at what they have been doing for the past 5 years lets remember - I was Inner Sanctum! |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |