| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τα άτομα που έχουν έρθει σε επαφή με την τέταρτη έκδοση του πολυαγαπημένου Dungeons and Dragons περί D&DI. Είδα μόλις σήμερα ότι στην τελευταία σελίδα του DM's Guide I (της πρώτης έκδοσης του βιβλίου) αναφέρει κάτι για D&D Insider και ψηφιακές απεικονίσεις μαχών [powered by Gleemax] και 10ήμερο trial. Ωστόσο η τελευταία σελίδα άλλων βιβλίων, π.χ. του Campaign Guide, λέει κάτι εντελώς άσχετο με το θέμα. Μπαίνω στο dndinsider.com και παραπέμπει στο Dungeons & Dragons Roleplaying Game Official Home Page(wizards.com/dnd) και πέρα από Character Builder, Adventure Tools και Compendium δε βρίσκω τίποτε άλλο. Ξέρει κανείς σχετικά; Το έχετε δοκιμάσει; Όποιος ειδήμων ας δώσει τα φώτα του please |
| | |
| | #2 |
| High Warlord | Αν είναι για D&D και δεν το κατέχει ο <DM> ckaelir... hand's up ! |
| | |
| | #3 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
![]() Άσε! Εκπλήσσομαι κι εγώ που δεν το κατέχω και τσαντίζομαι που δεν το βρίσκω! | |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής Εγγραφή: 25-10-2008
| Ρε dm πότε θα δώσεις κανα magic item της προκοπής στους παίκτες σου Λοιπόν απ' οτι βλέπω ή εγκατέλειψαν την προσπάθεια ή ακόμα αναμένεται. Τώρα δεν ξέρω αν σε βολεύει κάτι τέτοιο . |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Wiiiiii thank you dear Atriex! 1000 bonus XP για το Critical Perception Check στο internet συν ένα magic item 2 levels μεγαλύτερο από σένα δώρο από τον Cyric όταν πάτε στο Astral Sea γιατί με είπες DM ![]() |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας Εγγραφή: 15-07-2009 Περιοχή: Αθήνα
| 3.5 ftw... πως το καναν ετσι με την ελεεινη 4 εκδοση... |
| | |
| | #7 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | 2nd edition FTW (Advance Dungeons & Dragons) ....T.H.A.C.O. 20 και τα μυαλα στα κάγκελα !!! Σταμάτισα στη 3rd edition. Και εγω το DM έκανα που το συχαινόμουν δίοτι οι άλλοι ήταν νέοι στο DnD.
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |