Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα

Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > World of Warcraft > Κλάσεις

Diablo 3 Hellenic Community

Retri Pala Guide (PvE)

LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-07-10, 22:03   #1
Ήρωας

Το avatar του χρήστη norone

Norone
των Seven Sins

EN-Genjuros (PvP)
Περιοχή: Γαλάτσι
norone is on a distinguished road
Προεπιλογή

Retribution Paladin Guide (PvE)

Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.

Περιεχομενα
1) Γενικα περι Retribution Paladin
2) Σημαντικα stats
3) Ειδικα skills
4) Βασικα rotations
5) Talents-Glyphs
6) Gems-Enchants
7) Professions
8) AddOns
9) Επιλογος-Ανακεφαλαιωση

1) Γενικα περι Retribution Paladin
Ο Retribution Paladin θεωρειται οτι εχει πολυ απλο leveling και ειναι πολυ καλος στα battlegrounds,ομως αναμφιβολα ειναι ενα απο τα κορυφαια dps σε ενα party η raid.Η γενικη φιλοσοφια του ειναι η χρησιμοποιηση πολλων dots,η επιτευξη πολλων criticals και πολλων procs λογω των πολλων αντιστοιχων instant skills.Επικεντρωνεται στο melee damage.

2) Σημαντικα stats
Γενικα,τα stats που πρεπει να κοιταει ενας παιχτης για να ειναι καλος o retri pala του στο pve ειναι strength>hit>critical>expertise>haste>armor penetration>stamina.Strength και stamina υπαρχουν παντα στο gear του.Συγκεκριμενα:

Strenght: Ειναι το βασικο stat για dps,καθως 1 str δινει 2 attack power.Buffαρεται απο διαφορα skills και talents,οπως το [Blessing of Kings] και το [Divine Strength].Γι' αυτο,σημαντικο ειναι τουλαχιστον τα περισσοτερα gems να δινουν strength.

Stamina-Armor: Το stamina δεν ειναι χρησιμο,παρα μονο να διατηρει τον pala ζωντανο σε encounters που κανουν πολυ damage,ειδικα magic.Αυτο γιατι το armor δεν κοβει καθολου magic damage,αλλα μονο physical.

Agility: Ειναι το stat που δινει crit rating.Χρειαζεται 52.08 agility για την αποκτηση 1% crit chance.Στα plate armor συνηθως δεν υπαρχει agility,πολλα δινουν ομως crit rating.Θα ηταν πιο ευνοικο να δινεται agility διοτι μπορει να buffαριστει απο skills,αντιθετα με το crit rating.

Intellect: Χρησιμευει στο να ανεβαζει τα mana points και το spell crit.Δεν ειναι τοσο χρησιμο για τον retri pala,καθως τα skills του δεν απαιτουν πολυ mana και εχει το [Judgements of the Wise] ,το οποιο μετα απο χρησιμοποιηση judgement του γεμιζει σχεδον ολο το mana.Αλλωστε,μπορει να χρησιμοποιησει και το [Divine Plea] ,το οποιο του γεμιζει το mana κατα 25% σε 15 δευτερολεπτα και εχει μονο 2 min cooldown.Με 1 int ανεβαινει το mana pool κατα 15 points και με 166 int ανεβαινει το spell crit chance κατα 1%.

Attack Power: Οπως αναφερθηκε και στο strength,αυτο ειναι ουσιαστικα το βασικοτερο stat για dps.Ομως,ειναι προτιμοτερο να ανεβαινει το strenght και οχι το attack power,καθως το πρωτο μπορει να buffαριστει,ενω το δευτερο οχι.

Critical: Ειναι ενα αρκετα χρησιμο stat,ποτε ομως εις βαρος του strength (ουτε στα gems-enchants).Στα 80 level,45.9 crit rating δινει 1% crit chance.Στα agi-crit ισχυει το ιδιο με str-ap αντιστοιχα,δηλαδη το πρωτο ειναι προτιμοτερο διοτι buffαρεται.

Hit: Στα 80 level 32.8 hit rating προσθετει 1% hit chance.Ειναι ενα απο τα πιο χρησιμα stats για dps,οποτε στα 80 level ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ 263 hit rating η 8% hit chance (οχι λιγοτερο,οχι περισσοτερο).

Expertise: Αυτο το stat μειωνει την πιθανοτητα ωστε να κανει dodge εχθρικο mob/boss σε melee hit.Δε μειωνει την πιθανοτητα parry του αντιπαλου,γι'αυτο ειναι καλυτερο να βαρατε απο πισω που δεν υπαρχει πιθανοτητα να κανει.Στα 80 level 8.2 expertise rating δινει 1 expertise.AΠΑΙΤΕΙΤΑΙ 214 expertise rating (26 expertise,6.5% προσθετη πιθανοτητα να μην κανει dodge ο αντιπαλος).

Εφοσον φτασεσε τα hit-expertise στο σημειο που αναφερθηκαν,δεν θα υπαρχει περιπτωση να χαθει melee attack.

Haste: Μειωνει το χρονο μεταξυ δυο διαδοχικων επιθεσεων και μειωνει το casting time.Ειναι αρκετα χρησιμο stat,ομως οχι απο τα χρησιμοτερα.Αυξανει το melee damage και το damage του [Seal of Vengeance]/[Seal of Corruption],αλλα δεν αξιζει να κανετε enchant και geming γι αυτο εις βαρος των βασικοτερων stats.Χρειαζεται 25.2 haste rating για 1% haste.

Armot Penetration: Aγνοει καποιο μερος του armor του εχθρικου mob/boss αναλογα με την ποσοτητα του stat,κανοντας περισσοτερο damage.Επισης δεν ειναι απο τα χρησιμοτερα stats.13.8 armor penetration rating δινει 1% armor penetration.

Spell Power: Αχρηστο stat για retri pala,καθως,μπορει να αυξανει το damage μερικων abilities του,αλλα ουσιαστικα δεν αυξανει το dps διοτι αυτο επικεντρωνεται στο melee damage.

3) Ειδικα skills
O paladin εχει μερικα skills που τον κανουν να ξεχωριζει απο τις αλλες κλασεις (τωρα θα μου πειτε ποια κλαση δεν το εχει αυτο; ).Ειδικα για τον retri pala,μερικα ειναι must.Εχει λοιπον τα seals,judgements,blessings,hands.Τα hands ειναι εντελως αχρηστα για dps,χρησιμα ομως για αλλες καταστασεις,οπως μειωση aggro,damage reduction κλπ.

Seals: Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.
Ειναι buffs που μπορει ο pala να δωσει μονο στον εαυτο του και με καθε melee attack γινεται κατι,αναλογως ποιο εχει πανω του.Μπορει να εχει μονο ενα seal ενεργο.

[Seal of Vengeance]/[Seal of Corruption]
Ειναι το βασικοτερο seal για dps.Ειναι ταυτοχρονα dot και proc,καθως με καθε hit κανει παραπανω holy damage αναλογα με το ποσα stacks του debuff Holy Vengeance υπαρχουν πανω στο εχθρικο mob/boss.Μπορουν να κολλησουν μεχρι 5 stacks.1 stack κολλαει με ενα melee hit.Επιπροσθετα,αναλογα με τα ποσα stacks υπαρχουν,το Holy Vengeance κανει damage over time για 15 sec.Τελος,αναλογα με τον αριθμο stacks που υπαρχουν στον εχθρο,το judgement κανει το αναλογο damage.

[Seal of Command]
Εχει μεγαλυτερο proc απο το SoV και μπορει να γινει και σε προσθετα targets.Αρα ειναι χρησιμο στα trash mobs.

[Seal of Righteousness]
Χαμηλοτερο proc απο τα αλλα δυο,αλλα περισσοτερο judgement damage.Επισης,το προσθετο damage δε μπορει να γινει missed,dodged η parried.

Judgements: Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.
Ειναι spells που θεωρουνται melee attacks,αρα μπορουν να γινουν missed,dodged η parried,οποτε τα effects τους δεν θα ενεργοποιηθουν.Μετα τη χρησιμοποιηση τους,κολλαει στο target debuff.Μονο ενα debuff απο τα διαφορετικα judgements μπορει να ειναι ενεργο σε ενα mob/boss.Αναλογως με το seal,κανουν συγκεκριμενες ποσοτητες damage.Το [Heart of the Crusader] απο το talent tree του retri,μετα τη χρησιμοποιηση judgement δινει στο target debuff,οπου αυξανει το crit chance πανω σε αυτο.Επισης,απο το ιδιο tree,το [Judgements of the Wise] αυξανει το mana μετα το judgement.
Τα judgements ειναι:

[Judgement of Light]
Εκτος απο το damage που κανει απο την απελευθερωση της ενεργειας του seal,δινει debuff στο target,με το οποιο ο παιχτης εχει πιθανοτητα να healαρει τον εαυτο του κατα 2% των hit points.

[Judgement of Wisdom]
Κανει ακριβως το ιδιο με το πρωτο,μονο που εχει να κανει με το mana.

[Judgement of Justice]
Κανει το damage του seal και ταυτοχρονα δινει στο target debuff το με το οποιο μειωνεται το movement speed του.

Αρα,συμπεραινουμε οτι τα judgements ειναι σιγουρα πολυ χρησιμα εργαλεια του paladin απο πολλες αποψεις.

Blessings: Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.
Προκειται για buffs που μπορουν να castaroun oι palas σε friendly targets και στους εαυτους τους.Ειναι τα εξης:
[Blessing of Might]
[Blessing of Wisdom]
[Blessing of Kings]
Σαφως τα bom και bok ειναι τα πιο χρησιμα για dps.

4) Βασικα rotations
Ενα καλο rotation ειναι: Judgement>Crusader Strike>Divine Storm>Consecration>Exorcism (μονο εαν το buff [The Art of War] ειναι ενεργο,που κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι)>Holy Wrath (μονο εναντιον undead/demons) και οποτε το target ειναι κατω απο το 20% του health του,Hammer of Wrath,σε οποιοδηποτε σημειο του rotation.
Αυτο επειδη το judgement κανει καλο damage και επιστρεφει μια σημαντικη ποσοτητα mana.Tο crusader strike επειδη το damage του θεωρειται melee και ανεβαζει αμεσως τα stacks του SoV αν ειναι ενεργο.Το divine storm διοτι κανει damage σε πολλα εχθρικα mobs/bosses ταυτοχρονα και παραλληλα healαρει ολα τα party members.Το consecration επειδη ειναι υψηλο dot και προφανως ανεβαζει το dps.Το exorcism κανει παρα πολυ damage,αλλα επηρεαζει αρνητικα το dps επειδη εχει 1.5 casting time.Γι'αυτο ειναι προτιμοτερο να χρησιμοποιειται στη συγκεκριμενη σειρα του rotation οπου σιγουρα θα εχει γινει καποιο critical ωστε να ενεργοποιηθει το Art of War,το οποιο κανει το exorcism instant.Το Holy Wrath ειναι αποδοτικο μονο εναντιον undead και demons,καθως κανει υψηλο damage σε πολλα εχθρικα mobs και τα stunαρει.Τελος,το Hammer of Wrath κανει πολυ μεγαλη ποσοτητα damage,αλλα μονο οταν το health του αντιπαλου ειναι κατω απο 20%.
Σημειωση: Μην ξεχνατε και το [Avenging Wrath],το οποιο μπορειτε να το χρησιμοποιειτε οποτε θελετε,ιδιαιτερα στα boss.Στα raid boss σιγουρα στην αρχη για να μπορειτε να το χρησιμοποιησετε οσο πιο πολλες φορες γινεται.Επισης,μια καλη λυση ειναι λιγο πριν φτασει στο 20% του health του για να το συνδυασετε με το [Hammer of Wrath].

5) Talents-Glyphs
Ενα πολυ καλο build για retri pala και pve ειναι το εξης: 7/9/55
Τα συγκεκριμενα glyphs ειναι μια απο τις καλυτερες λυσεις ωστε να υπαρχει το δυνατον περισσοτερο dps.Αλλες επιλογες για major glyphs ειναι το [Glyph of Seal of Vengeance] και το [Glyph of Seal of Command].
Δηλαδη το tree σας να μοιαζει καπως ετσι:

Αλλες καλες επιλογες θα μπορουσαν να ειναι περιπου:

6) Gems-Enchants
Gems
Πολλες φορες μπορειτε να αγνοησετε τα socket bonuses αμα δεν ειναι καθολου χρησιμα.Προτεινομενα Gems ειναι:
Meta:
[Relentless Earthsiege Diamond]

Red:
[Bold Cardinal Ruby]

Yellow:
Ειναι καλυτερο να μη χρησιμοποιουνται yellow gems για να συνδυαζεται το yellow slot και με strength.
[Etched Ametrine]
[Inscribed Ametrine]

Blue
Ειναι προτιμοτερο να μη χρησιμοποιουνται blue gems επειδη τα blue δεν προσφερουν τιποτα στο dps.Ιδιαιτερα οταν δινεται καλο socket bonus.
[Nightmare Tear]
[Sovereign Dreadstone]

Enchants
Head:
[Arcanum of Torment]

Shoulders:
[Greater Inscription of the Axe]
[Lesser Inscription of the Axe]

Chest:
[Enchant Chest - Greater Stats]
[Enchant Chest - Super Stats]

Cloak:
[Enchant Cloak - Major Agility]
[Enchant Cloak - Greater Speed]

Bracers:
[Enchant Bracers - Greater Assault]
[Enchant Bracers - Striking]

Hands:
[Enchant Gloves - Crusher]
[Enchant Gloves - Precision]

Legs:
[Icescale Leg Armor]

Feet:
[Enchant Boots - Icewalker]
[Enchant Boots - Greater Assault]

Weapon:
[Enchant Weapon - Berserking]
[Enchant 2H Weapon - Massacre]

7) Professions
Μπορειτε να επιλεξετε οποιοδηποτε profession επιθυμειτε.Εχετε ομως υποψη σας οτι στα 80 level το jewelcrafting δινει 42 str,το blacksmithing 40 str και το skinning 40 ag.Αρα ο καλυτερος συνδυασμος ως προς το dps ειναι φυσικα jc και bs.

8) AddOns
Μερικα must addons για retri pala ειναι τα εξης:
ForteXorcist
OmniCC
Omen Threat Meter
Grid
PallyPower

9) Επιλογος-Ανακεφαλαιωση
Οπως θα εχετε συμπερανει και μονοι σας,ο retri pala για να κανει καλο dps εχει μερικες απαιτησεις.Πρωτα απ' ολα οσο περισσοτερο δυνατον strength.Αλλα αρχικα πρεπει να εχουν φτασει τα hit rating και expertise rating 263 και 214 αντιστοιχα.Υστερα,μπορειτε να μαζευετε τα υπολοιπα χρησιμα stats με τη σειρα σημαντικοτητας που ανεφερα.Θα δειτε οτι το dps ακομη και σε challenging raids θα ειναι πολυ καλο με ενα συμπαθητικο gear,το οποιο θα εχετε μαζεψει προσεκτικα απο hcs η θα εχετε αγορασει απο vendor με emblems of triumph (ειναι η καλυτερη λυση διοτι αυτο ειναι το Τ9 set του paladin)!Ελπιζω να σας αρεσε το guide μου και να σας βοηθησα!Happy raiding και happy killing
/wave

Τελευταία επεξεργασία από norone : 09-07-10 στις 10:51
Ο χρήστης norone δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-07-10, 00:48   #2
Ήρωας

Το avatar του χρήστη xcyanx

Patriarch

EN-Executus (PvP)
Εικόνες: 2
xcyanx will become famous soon enoughxcyanx will become famous soon enough
Προεπιλογή

Μιας και δεν έχω paladin δεν μπορώ να σχολιάσω αλλά καλό θα ήταν να βάλεις καμιά εικόνα στο guide σου για να είναι πιο ωραίο. Κάποια απο τα link σου θέλουν διόρθωση για να λειτουργούν, π.χ. στα Talents-Glylphs αντί για το html tag <a> χρησιμοποίησε τον BBcode tag "[ URL="YourURL"]This is my URL[/URL ]"(βγάλε τα κενά απο τα brackets). Και αν μπορείς εκτός απο τα standar combinations σε glyphs αν υπάρχουν και εναλλακτικά προσπάθησε να τα βάλεις και αυτά.
Sorry αν το post μου ακούγεται κάπως απλά επειδή πιστεύω ότι το έκανες για τον διαγωνισμό προσπαθώ να βρω τι άλλο θα μπορούσες να βάλεις για να κερδίσεις κάποιο beta key.
Gl με τον guide σου
Ο χρήστης xcyanx δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-07-10, 00:52   #3
Ήρωας

Norone
των Seven Sins

EN-Genjuros (PvP)
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο xcyanx Εμφάνιση μηνυμάτων
Μιας και δεν έχω paladin δεν μπορώ να σχολιάσω αλλά καλό θα ήταν να βάλεις καμιά εικόνα στο guide σου για να είναι πιο ωραίο. Κάποια απο τα link σου θέλουν διόρθωση για να λειτουργούν, π.χ. στα Talents-Glylphs αντί για το html tag <a> χρησιμοποίησε τον BBcode tag "[ URL="YourURL"]This is my URL[/URL ]"(βγάλε τα κενά απο τα brackets). Και αν μπορείς εκτός απο τα standar combinations σε glyphs αν υπάρχουν και εναλλακτικά προσπάθησε να τα βάλεις και αυτά.
Sorry αν το post μου ακούγεται κάπως απλά επειδή πιστεύω ότι το έκανες για τον διαγωνισμό προσπαθώ να βρω τι άλλο θα μπορούσες να βάλεις για να κερδίσεις κάποιο beta key.
Gl με τον guide σου
Τα διορθωσα τα links,τωρα κανω και τις υπολοιπες διορθωσεις.ειναι ακομα υπο κατασκευη..σ ευχαριστω πολυ
Παλιά 09-07-10, 10:10   #4
Συντονιστής

Το avatar του χρήστη Ragnadriel

Ragnadriel
των Real Life

Περιοχή: Λυκαβηττός
Εικόνες: 471
Ragnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really nice
Προεπιλογή

Με τον όρο prismatic gems εννοούνταν τα jewelcrafting only gems, που μετρούσαν για οποιοδήποτε χρώμα. Όμως δεν είναι πια prismatic εδώ και... αρκετούς μήνες.

Mission accomplished:
Ο χρήστης Ragnadriel δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-07-10, 10:20   #5
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Darknik

Foragon

EN-Kazzak (PvP)
Περιοχή: Απολλωνία, Σίφνος
Εικόνες: 38
Darknik is on a distinguished road
Προεπιλογή

Εγώ θέλω να προσθέσω κάτι. Αν έχουμε το Bonus Set 2 από τα tier10, τότε καλύτερα να χρησιμοποιούμε πρώτα το Divine Storm και μετά το Crusader Strike καθώς λέει: Your melee attacks have a 40% chance to reset the cooldown on your Divine Storm ability. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω και σχεδόν ποτέ δεν έχω CD στο Divine Storm μου.

Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter
Name: Argeniel
Server: EN-Gilrain
Ο χρήστης Darknik είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-07-10, 10:49   #6
Ήρωας

Norone
των Seven Sins

EN-Genjuros (PvP)
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Ragnadriel Εμφάνιση μηνυμάτων
Με τον όρο prismatic gems εννοούνταν τα jewelcrafting only gems, που μετρούσαν για οποιοδήποτε χρώμα. Όμως δεν είναι πια prismatic εδώ και... αρκετούς μήνες.
ναι,αυτη ισως ηταν μια δικη μου παραλειψη..

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Darknik Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ θέλω να προσθέσω κάτι. Αν έχουμε το Bonus Set 2 από τα tier10, τότε καλύτερα να χρησιμοποιούμε πρώτα το Divine Storm και μετά το Crusader Strike καθώς λέει: Your melee attacks have a 40% chance to reset the cooldown on your Divine Storm ability. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω και σχεδόν ποτέ δεν έχω CD στο Divine Storm μου. ]
σωστη η παρατηρηση σου,απλα το guide μιλαει περισσοτερο για οσους ειναι ετοιμοι να ξεκινησουν raiding
Παλιά 11-08-10, 14:41   #7
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Dilo

Pastorine
των Divine Sanctuary

EN-Dragonblight (PvE)
Περιοχή: Behind you
Dilo is on a distinguished road
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Darknik Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ θέλω να προσθέσω κάτι. Αν έχουμε το Bonus Set 2 από τα tier10, τότε καλύτερα να χρησιμοποιούμε πρώτα το Divine Storm και μετά το Crusader Strike καθώς λέει: Your melee attacks have a 40% chance to reset the cooldown on your Divine Storm ability. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω και σχεδόν ποτέ δεν έχω CD στο Divine Storm μου.
Ουφ πάλι καλά νόμιζα ότι μόνο εγώ το έκανα
Παλιά 25-10-10, 13:57   #8
Νέο μέλος

fteraki
των Secret of Monkey Island

EN-Sylvanas (PvP)
fteraki is on a distinguished road
Προεπιλογή

Ωραίος οδηγός!Θα μπορούσε να προσθέσει κάποιος της αλλαγές που έγινα με το νέο patch και τι πρέπει να προσέξουμε;stats..gems.. rotation?
Ο χρήστης fteraki δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-10-10, 13:59   #9
Ήρωας

Norone
των Seven Sins

EN-Genjuros (PvP)
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fteraki Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραίος οδηγός!Θα μπορούσε να προσθέσει κάποιος της αλλαγές που έγινα με το νέο patch και τι πρέπει να προσέξουμε;stats..gems.. rotation?
Θα κάνω το update στο guide όσο πιο σύντομα μπορώ.Καλά που μου το θύμισες γιατί το είχα ξεχάσει τελείως
Παλιά 17-01-11, 13:15   #10
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Mitsmeister

Mitsiklis

EN-Saurfang (PvE)
Περιοχή: Nίκαια
Mitsmeister is on a distinguished road
Προεπιλογή

Εξαιρετικός οδηγός! Απλα μια απορία οσο noobικη και να ακουστει Για εναν retri Paladin στα 67-70 level πως πρέοει να είναι τα stats του πάνω κάτω? Ουσιαστικα αυτα που μας "καινε", Strenght, DPS κτλ.
Ο χρήστης Mitsmeister δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:43.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24