| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #31 |
| Μαχητής | Ισχύει ότι ο Retri Paladin έχει πέσει αρκετά μετά το Cataclysm? Εχει καποιος ενα καλο "φρέσκο" Rotation? |
| | |
| | #32 |
| Ήρωας | Ρε φίλε ήταν ποτέ ''όρθιος'' ; ψάξε στο φόρουμ και θα βρεις rotation.
__________________ Winter must always make way for summer, eventually. Deathwings cataclysm didnt hit northrend because he forgot to buy Cold weather flying |
| | |
| | #33 |
| Μαχητής | Για να ειμαι ακριβης χωρις να εχω διαβασει γνωμες κτλ το εχω ζησει καπως ετσι: 1-79 πήγαινε μια χαρα, ειδικα μετα τα 60 στα Dungeons ήμουν 2ος αντε 3ος. Μετα τα 80 σαν να έγινε σεισμός Είναι ιδέα μου ή μετα τα 80 σφίγγεται λιγο ο Retradin? Τελευταία επεξεργασία από Mitsmeister : 25-09-11 στις 17:25 |
| | |
| | #34 |
| Μαχητής | Ενας Retradin με item level 330 (μπορειτε να τον δειτε στο προφιλ μου) πόσο dps βγαζει περίπου? Ειχα 6300 και με εβριζε ενας Arcane Mage με 6500 γιατι είχα λέει low dps... |
| | |
| | #35 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Μήπως το recount σου τα έχει παίξει λίγο γιατί arcane να βγάζει 6500 λίγο δύσκολο
__________________ Winter must always make way for summer, eventually. Deathwings cataclysm didnt hit northrend because he forgot to buy Cold weather flying | |
| | |
| | #36 |
| Μαχητής | Ηταν και φιλος στο Dungeon και το ειδε και με το δικο του recount. |
| | |
| | #37 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 3 | Όταν φοράς full bloodthirsty μη περιμένεις να κάνεις DPS... Av βλέπεις το αντικείμενο να έχει resilience τότε αυτό σημαίνει ότι είναι για PvP και ΜΟΝΟ... Ακόμα κι έτσι όπως είσαι όμως μπορείς να πηγαίνεις normal dungeons για να παίρνεις Justice Points και μπορείς ν' αλλάξεις το gear σου από έκει... κάνε click εδώ αν δεν ξέρεις που είναι... Για περισσότερες πληροφορίες για enchants που δεν έχεις κτλ κάνε click εδώ! | ||
| | |
| | #38 |
| Μαχητής | Δεν το ειχα προσεξει καν! Ευχαριστω ![]() Κανω πάντως Dungeons για να αλλαξω το Gear! Πόσο περίπου Dps πάντως να υπολογίζω πως πρέπει να κανω με το συγκεκριμενο Gear? |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |