| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Το Lol είναι πάνω-κάτω ίδιο με την DotA μιας και οι ίδιοι οι δημιουργοί της έφτιαξαν και το LoL!Όποιος θέλει να αρχίσει ή έστω να δοκιμάσει αφήνω εδώ ένα link με το οποίο σας κάνω Recruit-A-Friend: League of Legends - Play For Free Με αυτό τον τρόπο θα με βοηθήσετε μιας και όποιος κάνει πολλά παίρνει δωράκια!Όποιος θέλει να αρχίσει ή παίζει ήδη ας μου κάνει ΠΜ. Υ.Γ.:Δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα,ούτε κάποιο CD Key χρειάζεται ούτε κάποια συνδρομή!Μόνο το client το οποίο είναι λίγο περισσότερο του 1GB.Επίσης αυτό το referral είναι για τον ευρωπαϊκό server! Τελευταία επεξεργασία από Gladiator : 31-10-10 στις 01:24 |
| | |
| | #2 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 19 | Άρχισα το παιχνίδι, πολύ φάση! | ||
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Πώς σε λένε και έκανες acc απ'το referral μου; |
| | |
| | #4 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 19 | Χμμ απλά πάτησα στο link που έδωσες πιο πάνω so... ελπίζω πω ναι Etheriel με λένε κι εκεί | ||
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Οποιος θέλει να ξεκινήσει το LoL και θέλει να με βοηθήσει ας πατήσει το παρακάτω link! Register link: League of Legends - Play For Free
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Έτσι μπράβο ρε Etherial.Ευχαριστώ! |
| | |
| | #7 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 19 | /cheers | ||
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Μόλις έπαιξα για πρώτη φορά LoL...συμπαθητικό παιχνιδάκι δε λέω
__________________ Ο Chuck Norris πήδηξε μια μηχανή και γεννήθηκε ο Optimus Prime |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας Εγγραφή: 15-07-2009 Περιοχή: Αθήνα
| εκανα και εγω τωρα το κατεβαζω |
| | |
| | #10 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 19 | Γαμάτο ![]() | ||
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |