| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Ναι παιδιά ξέρω πως είναι λίγο γενική η ερώτηση. Σε λίγο φτάνω τον DK μου στα 60 οπότε μπορώ να τον αλλάξω και σκέφτομαι για druid ή rogue. Τα υπέρ του druid τα ξέρω λίγο πολύ, είναι απο τις κλάσεις που μπορείς απλά να κάνεις τα πάντα, θα μου άρεσε να παίζω και σαν healer κτλ κτλ. Όμως επειδή έχω άχτι και τους ρημαδο Rogues απο το ξύλο που έχω φάει με τον μάγο μου, θα μου άρεσε να έχω έναν να τον φτιάξω για pvp αλλά να δοκιμάσω και σολαρίσματα , με συγκινεί η ικανότητα του Stealth (ναι υποθέτω μπορώ με cat form με druid να το έχω και αυτό) αλλά μου αρέσει η γενική ιδέα του melee dps. Χωρίς να θέλω να κουράσω και να λέμε τα ίδια και τα ίδια , τουλάχιστον μια μικρή σύγκριση ανάμεσα στις 2 κλάσεις αυτές θα με βοηθούσε στην αποφασή μου. Υ.Γ. Τον μάγο μου εννοείται δεν τον παρατάω, απλά θα ήθελα να ανεβάσω και έναν alt στον ελεύθερο χρόνο απο το WOW (όταν έχω κάνει τα dailies μου κτλ) |
| | |
| | #2 | |
| Συντονιστής | Παράθεση:
Θα σου πω την άποψη μου μιας και πρόσφατα πήγα τον druid μου 80 (feral. Βασικά λέγεται Ragnakitty, και με αυτό το όνομα είναι καταδικασμένος να είναι feral για πάντα!) , και τώρα σιγά σιγά ο rogue πήγε 75. Και με τα δύο classes μπορείς να ρίξεις πάρα πολύ γέλιο. Ο Druid είναι κατά πολύ καλύτερος για soloing, με την ικανότητα να παίξεις και σε bear form. Και ο rogue με τα cooldowns του είναι πολύ δυνατός, αλλά ο druid απλά υπερέχει. Επίσης ο druid μετά το 60 γίνεται αστείο να τον ανεβάσεις, καθώς μπορείς να είσαι σε flight form και να μαζεύεις quest items χωρίς να σε ενοχλούν τα mobs. Eπίσης μπορείς να κάνεις herbing ενώ είσαι σε flight form , και νομίζω και mining. Eπίσης δεν έχεις downtime για healing, κάτι που ο rogue το έχει σε μεγάλο βαθμό. PvP: rogue rogue rogue. Γιατί πολύ απλά διαλέγεις τις μάχες σου. Στην πέσανε και δεν παίζει να κερδίσεις? blind/clos/sprint/vanish.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: | |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | thx boy για τις διευκρινήσεις Όσο για τον DK μια χαρά είναι το class, απλά έπαιξα σε κάποια dungeons που ομολογώ πως τα πήγα και μια χαρά αλλά απλά δεν με συγκίνησε το τανκινγκ ![]() Κατα τα άλλα εχθές ήθελα να τον δοκιμάσω και στο pvp αλλά ήμουν σε q για bg για 30 λεπτά οπότε μπήκα σε ιnstance μέσα σε 1s (Αυτό είναι τρελλό προτέρημα λέμε, πιστεύω στα 80 θα μαζεύεις τα eblems στο μπαμ) |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Εγω σου προτεινω rogue μονο και μονο για το dps!! Εχω εναν rogue στον Genjuros lvl 46 και με 2 hits εχω φαει 46 hunter ( χθες )! Ο Druid ειναι πολυ καλος στο να βρήσκεις ευκολα dungeons σαν healer και σαν tank... |
| | |
| | #5 |
| Νέο μέλος | rogue giati einai the best |
| | |
| | #6 | ||
| Ήρωας
| Έτσι! Με τέτοια τρανταχτά επιχειρήματα, πείθεις και τον πιο δύσπιστο
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | lol ναι μπορώ να πώ αρκετά τρανταχτό ![]() Το dps δεν είναι το μόνο που ψάχνω γιατί έχω και τον μάγο μου, οπότε δεν μπορώ να πώ ότι μου λείπει ![]() Πιο πολύ με συγκινεί το πώς θα παίζω με τον rogue ή με τον druid , βέβαια το να παίζω σαν healer δεν το έχω δοκιμάσει οπότε δεν ξέρω αν μου αρέσει , γιατί είμαι λίγο και της φάσης να εμπλέκομαι στην μάχη και να κοπανάω, αλλά ξέρω ότι με τον druid αν δεν μου αρέσει αυτό μπορώ απλά να αλλάξω spec και να είμαι οκ. Δύσκολη πάντως η απόφαση.... |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Είναι ωραίο το tank στους druid....!! Δεν θελουνε def raiting!! |
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | Rogue rogue rogue!!! Trela dps se raid,gamatos sto PvP...Ti allo?
__________________ Lich King,Veriun is coming... |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | λοιπον.. ο druid ως moonkin μπορει να κανει τρομερο damage οπος και ο rogue, ο druid ομως μπορει επεισεις να χειλαρει και ως tank εχει καλο aggro δες και τις πιο πανω απαντησεις και αποφασισε... |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |