| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | λοιπον παιδια εδω θελω να ποσταρετε οσοι παιζεται DotA και τα ονοματα σας στο battle.net... για κανα game! xD οσοι το πσινουν για games καντε add στο msn nickolouli@hotmail.com και skype αμα εχετε για better gaming: warningnelc. ααα btw μιας και αρχισα αυτο το topic παιδια οσοι παιζεται HoN παρατηστε το ειναι τελιως μλκια δηλαδη ελεος γυριστε πισω στην καλη και γνωστη DotA!!! περιμενω τα add σας! |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Ήθελα να κατεβάσω στον pc το WC3 για να πέζω καμια dota αλλα στο πειρατικό download δεν θα έχει cd-key οποτε από το να πληρώσω 50 ευρώ για να το πάρω αυθεντικό δεν λέει και έτσι ξεκίνησα LoL(Leage of Legends) είναι σχεδόν ολόιδιο με την dota αλλα έχει πολύ περισσότερη φάση!! Οποιος παίζει LoL να μου κάνει PM με το όνομα του ώστε να τον κάνω add friend.
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun Τελευταία επεξεργασία από Cytheria : 07-07-10 στις 09:52 |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | DotA: Garena name: ~Astaroth~ B.net name: B.C.Astaroth LoL: T33vil
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Όποιος θέλει να δοκιμάσει το LoL ας πάει στο αντίστοιχο θέμα που έφτιαξα με τίτλο LoL και ας φτιάξει account απ'το referral link που έχω προσθέσει |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | πφφφ και το LoL μια απο τα ιδια ειναι τουλαχιστον στο HoN υπαρχουν και καποια ports στο LoL τιποτα!!!!!!!!!!! DotA rulessss ρε noobadessss!!! |
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής | Λιγότερη μόστρα, πάρε κανα level!!!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Δεν σχολιάζω γιατί θα τσακοθώ όσο καλή και αν είναι η DotA για εμένα το LoL μου αρέσει περισσότερο μιας και έχει τους μισούς σε αριθμό champions της DotA και υπάρχει μόλις 4-5μήνες(χωρίς την Beta),η DotA υπάρχει εδώ και πόσα χρόνια και δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικό στο map της! |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Εμένα μου αρέσουν και τα 2. Βασικά στο LofL ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει τι πάει να πει last hit και φαρμάρω μια χαρούλα. Επίσης αυτό που μου αρέσει είναι οτί τα spells έχουν λιγότερο mana cost και το laning είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και ενεργητικό γιατί πέφτουν πιο πολλά spells. Είναι και πολύ πιο noob-friendly σε σχέση με τη DotA (noob εννοώντας την κυριολεκτική σημασία, δηλαδή καινούριος στο παιχνίδι). Από την άλλη δεν έχω δει στο lofl ακόμα το "βάθος" που έχει η DotA, όπου πραγματικά οι professional players είναι αιώνες μπροστά από τους κλασσικούς pubstars και κάθεσαι και χαζεύεις vids προσπαθώντας να καταλάβεις "τι έκανε εκεί". Το ΗοΝ είναι το χειρότερο όλων κατ' εμέ, αν και έχει απίστευτα γραφικά είναι τόσο χαοτικό που δε βλέπεις μπροστά σου απ' τα animations.
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | συμφωνω και απ' αυξανω με τον Αstaroth α επισης για να απαντησω στον ragnα: εδω μιλαμε για διαφορετικο 8εμα και πιστευω οτι μπορω να μοστραρω στην dota(και games σχετικα με αυτην) απο την στιγμη που παιζω πανω απο 4 χρονια το wow ειναι αλλη υποθεση εκει ειμαι σιγουρα ακομα πολυ n00bas |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Ότι δεν φαίνεται η διαφορά ενός professional με ενός newbie στο LoL είναι αλήθεια μιας και στο LoL είναι περισσότερο θέμα καλής αρχής π.χ.ποιος θα κάνει το first blood,ποιος θα κάνει τα περισσότερα kills στην αρχή κτλπ.Ενώ στη DotA είναι ποιος θα παίξει καλύτερα κατά την διάρκεια όλου του game όχι μόνο των πρώτων 10-15 λεπτών!Γι'αυτό δεν φαίνεται η πραγματική αξία ενός pro στο LoL σε αντίθεση με έναν newbie(και με την κυριολεκτική αλλά και την μεταφορική έννοια) |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |