| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Ήρωας | καλα που το καταλαβες οποτε τελικο συμπερασμα ειναι οτι νικαει η DotA!! |
| | |
| | #12 |
| Ήρωας | Ερμμ... υπάρχει ένα λάθος εδώ το game κοστίζει 19.30ευρώ απ'το Πλαίσιο,αξίζει να το αγοράσεις και μόνο από respect προς τους σχεδιαστές της DotA αφού αν δεν υπήρχαν οι σχεδιαστές της DotA πολύ πιθανότατα,σχεδόν σίγουρα δεν θα υπήρχε ούτε το LoL! |
| | |
| | #13 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Άσε που θα πονάς όταν κάθεσαι στην καρέκλα για να παίξεις αφού τα αρχ.... σου θα έχουν γίνει νταούλια Επίσης κάντε κανά petition στην Ice Frog μήπως και φτιάξει τους vendors μιας και τα item είναι μπουρδέλο! | |
| | |
| | #14 |
| Ήρωας | Αυτό ξανά πες το,αφού μια φορά έπαιξα και έκανα ένα τέταρτο να βρω κατά που πέφτει το lane μου και που βρίσκετε ο character μου! |
| | |
| | #15 |
| Ήρωας | Η dota είναι φοβερό παιχνίδι και την έχω λιώσει παλιά αλλα επειδή δεν μπορώ να την παίξω στο σπίτι μου έπρεπε να βρω άλλες λύσεις, στην αρχή έπαιζα HoN beta και όταν τελειωσε η beta και τα beta accounts κλείσανε δεν ήθελα να αγοράσω το παιχνίδι και έτσι είπα να δοκιμάσω το LoL που είναι δωρεάν. Τελικά το LoL μου δίνει την ίδια ευχαρίστηση που μου δίνει και η dota μαζί με το HoN, οποτε επειδή δεν μπορώ να παίξω τα αλλα 2 παίζω το LoL. Επίσης PwNeR επειδή εσύ το αγαπάς το παιχνίδι δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι πρέπει να το αγαπάνε και επίσης το ότι δεν το παίζουμε δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας αποκαλείς noobades!!
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun Τελευταία επεξεργασία από Cytheria : 09-07-10 στις 02:10 |
| | |
| | #16 |
| Νέο μέλος | Κατα την γνωμη μου , το dota αργοπεθαινει.Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ξεκινησα πριν απο 5 χρονια η κατι τετοιο.Ωραιες εποχες , καθε update και κατι νεο , με ολη την σημασια. Το θεμα ειναι οτι πλεον η μηχανη του wc3 δεν επαρκει για νεα features , αυτος ειναι ενας απο τους λογους που βγηκε το hon. Το μονο που χρειαζετε τωρα ειναι χρονος. Δυστυχως ή ευτυχως , μιλαμε για ενα game που βασιζεται στο dota αλλα εχει καλυτερα graphics , engine , servers etc το σημαντικοτερο ομως ειναι η αδεια που παρειχε ο Icefrog. εγω θα προτεινα σε οσους ψηνονται πραγματικα να πανε προς Hon μερια. Η τεχνολογια προχωραει , γιατι εσυ να μενεις πισω? Και οχι δεν συμφωνω στο free game , αυτος που λιωνει ωρες για να σου προσφερει ενα game της προκοπης πρεπει ανταμειβετε. |
| | |
| | #17 |
| Ήρωας | ο icefrog ανακοινωσε οτι δουλεβει με την valve σε ενα project που θα φτιαξουν την DotA 2nd generation το ξερατε? |
| | |
| | #18 |
| Νέο μέλος | ειναι στην προσπαθεια εδω και ενα χρονο..... μακαρι....αν και πρεπει να κανει τρομερα πραγματα πλεον με 3 games να τον κοντραρουν. |
| | |
| | #19 |
| Νέο μέλος | Απ'ότι κατάλαβα οι περισσότεροι παίζετε LoL αντί για HoN επειδή είναι τζάμπα και όχι επειδή δοκιμάσατε το HoN και δεν σας άρεσε. Απλά σας λέω ότι το LoL είναι σαφώς πιο εύκολο από Dota+HoN καθώς προσπαθεί να είναι πιο φιλικό προς τους νέους παίχτες. Εγώ προσωπικά παίζω πιο πολύ ΗoN αλλά παίζω και LoL και Dota κυρίως με φίλους μου. Στο μόνο πράγμα που υστερεί το HoN και η Dota είναι στο community καθώς είναι άθλιο ενώ του LoL παλεύεται. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |