| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Σε αυτό το forum θα ασχολήθω με τον druid και κυριως με το resto kai boomkin specc tou druid γιατί απο feral δεν σκαμπάζω και πολλά.ο druid μπορεί να θεωρηθεί ως μια απο τις ποιο ωραιες class στο παιχνιδι γιατι εχει την ικανότητα να παίζει σε όλα τα roll του παιχνιδιου(healer,tank,rdps,mdps) και αυτό μπορεί να βοηθήσει ένα παίχτη να αλλάζει συνέχεια όποτε θέλει και να δοκιμάσει τα πάντα.Τα 3 specc που ένας druid έχει είναι το restoration to balance kai to feral combat. RESTORATION SPECC. το healing specc των druid.για να παίξεις ενα resto druid πρέπει καποιος να μαθει να χρησοιμοποιει τα instant spell που διαθετει o druid.πρεπει να καταλαβει πως ο druid δεν σημαινει healing touch kai spam nourish.εχει τοσα spell που αν χρησιμοποιοιθουν σωστα μπορουν να δωσουν ενα πλ καλο αποτελεσμα.χρησιμοποιοιτε πιο πολυ το rejuvenation και το lifebloom μην σας ενδιαφερει το μεγαλο cast του healing touch. STATS FOR RESTO SPECC το main stat που πρεπει να κοιταει ενας druid ειναι to sp(spell power).επειτα τα υπολοιπα stats ειναι το spirit, to haste,to critical kai to mp5.ολα τα items των resto druid παριεχουν spirit-mp5,sp και ενα απο τα δυο haste h crit.o καλυτερος συνδυασμος ειναι spirit me haste αλλά και mp5-haste ειναι αρκετα καλυτερο απο ενα με spirit-crit.ενας resto druid πρεπει στα stats να προσεχει να πιασει το haste cap που διαφερει αναλογα με το specc.για το haste cap υπαρχουν πολλες διαφορες αναμεσα σε πολλους druid που ξερω και για αυτο θα πω μονο την προσωπικη μ γνωμη.το cap me celestial focus ειναι γυρω στο 650 ενω χωρις γυρω στο 750.απο εκει και περα το haste ειναι καλο αλλα οχι εις βαρος του sp. RESTO BUILDS Για ενα resto druid τα specc ειναι δυο παρακατω εχω ενα link και για τα δυο Talent Calculator - World of Warcraftχωρις celestial focus για καποιον που δεν χρειαζεται το παραπανω haste αλλά μπορει να το παρει και απο την gear. Talent Calculator - World of Warcraft για οσους θελουν το παραπανω haste. GEMS AND ENCHANTS τα gem που μπορει να χρησιμοποιησει ενας druid ειναi runed cardinal ruby(+23 sp),quick king's amber(+20 haste),sparkling majestic zircon(+20spirit),purified dreadstone(+12 sp+10 spirit) kai reckless ametrine(+12 sp +10 haste). απο αυτα τα gem μπορειτε να διαλεξετε αναλογα με το socket τωρα σχετικα με τα enchants head:+30sp +10mp5 revered me wrymest accord shoulders:+24sp +8mp5 exalted sons of hodir η μπορειτε να παρετε και το enchant me revered. chest:+10all stats wrist:+30sp hands:+28sp legs:+50sp +30 spirit apo tailoring feet:+18 spirit να αναφερω σ αυτο το σημειο πως καποια απο αυτα τα gems kaι enchants αλλαζουν αναλογα με καποια proffesions. οτι αποριες εχετε εδω ειμαι και σιγα σιγα θα γραψω και για τα αλλα specc |
| | |
| | #2 | ||
| Ήρωας
| Living Spirit 3/3 είναι must φίλε μου. 5% επιπλέον spirit δεν είναι και λίγο.
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | βασικα αυτο ειναι και θεμα του καθενος kiwer.εγω ας πουμε για παραδειγμα δεν εχω τοσο προβλημα με το mana reγεν και δεν εχω 3/3.αν θες ομως ποσταρε και εσυ το specc που πιστευεις για να δω και εγω |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής | BALANCE SPECC το balance specc των druid χρησιμοποιειται ως range dps.ειναι πολυ ευκολο να μαθεις να το χειριζεσαι. STATS FOR BALANCE οπως και στο resto specc το sp ειναι απο το πιο σημαντικο stat.επειτα ακολουθει το haste to crit kai to hit mexri to cap.ta cap gia εναν moonkin druid ειναι:263 hit rating,critical μεχρι να εχεις 100% critical chance sto lunar eclipse.τελος το haste το πηγαινεις οσο πιο πολυ παει αναλογα με την gear s.παλι ο καλυτερος συνδυασμος αφου εχεις πιασει το hit cap ειναι sp-haste-crit BALANCE BUILDS το build για ενα balance druid ειναι συγκεκριμενο μεχρι ενα σημειο,δηλαδη για καποια talnets εχει αυτος που παιζει να διαλεξει ποιο θελει. Talent Calculator - World of Warcraft τους υπολοιπους ποντους που απομενουν μπορειτε να τους βαλετε σε καποιο απο τα ταλεντς typhoon,gale winds kai 2 akoma sto owlkin frenzy ή IIS(improved insect swarm) kai 2 pontous sto owlkin frenzy. GEMS AND ENCHANTS τα gems που μπορει να χρησιμοποιει ενας balance druid ειναι πανω κατω τα ιδια με αυτα του resto specc εκτος απο το +20 spirit gem που δεν χρησιμευει πολυ. απο enchants τωρα head:+30sp +20 crit rating me revered sto wrymest accord shoulders:+24sp +15 crit rating me exalted apo sond of hodir ή μπορειτε να παρετε και το enchant me revered για αρχη chest:+10 all stats wrist:+30sp hands:+28sp legs:+50sp +30 spirit ή +50sp +30 stamina feet:+12crit rating +12 hit rating ή +18 spirit ειναι αρκετα καλο οπως ειπα και παραπανω ta enchants αλλαζουν αναλογα με τα proffesions που εχει καποιος BALANCE ROTATION Η rotation ενος balance druid ειναι πολυ απλη. wrath μεχρι lunar eclipse,επειτα eclipsed starfire,οταν τελειωσει το lunar eclipse, starfire μεχρι solar eclipse και τελος eclipsed wrath.μολις τελειωσει το eclipsed wrath παλι απο την αρχη,δηλαδη η rotation θα πρεπει να ειναι καπως ετσι wrath-eclipsed starfire-starfire-eclipsed wrath και παλι απο την αρχη τελος να μην ξεχναμε ποτε να ανανεωνουμε τα DOTS[damage over time spells(moonfire-insect swarm)] πανω στον target και αν δεν υπαρχει αλλος druid tank-dps ή warrior μεσα στο raid group τοτε faerie fire |
| | |
| | #5 | ||
| Ήρωας
| Με 430mp5 while casting, σε ICC25 hc είναι απίθανο να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα με το mana σου. Εκτός και χρησιμοποιείς innervate σε κάθε cooldown. Προσωπικά παίζω με αυτό το spec. Improved HS και Nourish δεν χρειάζεται, καθώς HOTάδες(!) είμαστε. Έτσι κι αλλιώς το πρώτο ούτε καν το έχω στις casting bars μου, και το 2ο είναι απλά συμπληρωματικό. Τα 12κ heal που κάνει στο raid όταν χρειάζεται, είναι αρκετά. Επίσης το Celestrial Focus κατά την δική μου άποψη είναι περιττό, καθώς χάνεις πόντους από ποιο χρήσιμα talents στο Resto, και έστω 500-600 haste άνετα μαζεύεις απο gear πάνω απο Τ8.5 Επίσης, ταπεινή άποψή μου πάλι, αλλά νομίζω οτι είναι λίγο αργά για guides των κλάσεων. Το Cataclysm είναι πλέον πολύ κοντά και φέρνει τεράστιες αλλαγές. Τα talent trees θα αλλάξουν δραματικά και σίγουρα θα χρειαστεί να προσαρμοστούμε σε νέες συνθήκες gameplay.
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #6 |
| Μαχητής | εγω πρωτον και κυριον δεν κανω icc25hc ακομα και ουτε h gear μ ειναι γι αυτο.οποτε μην συγκρινεις πραγματα που δεν γινονται.η gear μ για το επιπεδο raid που κανω τωρα ειναι αρκετα καλη και δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα.ακομα το specc που χρησιμοποιεις εσυ δεν εχει μεγαλη διαφορα απο αυτο που εχω εγω.to healing touch επισης το χρησημοποιω μονο σε περιπτωση αναγκης και μονο με nature's swiftness για ενα γριγορο instant heal εαν το swiftmend ειναι σε cd.τελος για το celestial focus που ανεφερες και εγω το ιδιο πιστευω αλλα πρεπει να το αναφερω ως μια ενναλακτικη σε καποιον που μπορει να το χρειαζεται,αν και το cata ειναι πλ κοντα εγω δεν εχω προβλημα να τον ξαναλλαξω οταν βγει,μεχρι τοτε ομως εχουμε λιγο καιρο |
| | |
| | #7 | ||
| Νέο μέλος
| παιδια ειμαι nood εδω μπορειτε να μου πειτε τιποτα σχετικα με τους feral druids dps | ||
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | αμα ψαξεις λιγο πιο παλια θα βρεις πολλα πραγματα σε πιο παλια forum.εγω για να πω την αληθεια ποτε δεν μου αρεσε ο feral και δεν εχω ασχοληθει.αν δεν βρεις τιποτα να σε βοηθαει σε πιο παλια forum ξαναποσταρε εδω να σε βοηθησει καποιος που ξερει πιο πολλα |
| | |
| | #9 | ||
| Νέο μέλος
| ξερεισ κανα συγκεκριμενο site? | ||
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Χάρος το guide είναι πολύ απλοϊκό. Πρέπει να του βάλεις περισσότερα πράγματα αν έχεις χρόνο και όρεξη. Κοίτα μερικά guides γραμμένα στα αγγλικά να δεις την δομή τους, μέχρι ένα σημείο μπορείς να τα αντιγράψεις(ως προς την εμφάνιση αλλά και μερικώς και ως προς το γραπτό μέρος). Καλό θα ήταν αν πάρεις και κάτι απο άλλο site να βάλεις και τα sources στο τέλος. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |