| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Παιδια, θελω λιγο help. Ο prot pala με holy gear ειναι καλος για arena η οχι; Επισης αν ειναι θα ηθελα να μου πειτε τι gems πρεπει να βαλω, πως να ταξινομισω το gear (Holy / Dps) και γενικα τι πρεπει να κανω για να σκαω big crits κτλ Ευχαριστω. | ||
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Πλέον όχι. Πριν μερικό καιρό ήταν πολύ καλός, αλλά μετά από κάποιο patch έβαλαν αυτό: Touched by the Light - Spell - World of Warcraft Πριν την αλλαγή, το παραπάνω talent αύξανε το sp σου ανάλογα με την stamina. Ένας holy είχε αρκετή stam από το PvP gear του οπότε αυτό το talent ήταν πάρα πολύ καλό. Έτσι όπως είναι σήμερα, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με protHoly... Πάντως και σαν απλός Holy με περισσότερα PvP items, και μερικά επιλεγμένα PvE, μπορείς να σταθείς αρκετά καλά. Προσωπικά , με holy gear μέτριο (armor furious + deafly :( , και όλα τα wrathfull που αγοράζεις με honor και σύνολο 1100 resilience) πάω μια χαρά σε bg. Τέλος , μερικοί λένε πως το specc που αναφέρεις έχει αντικατασταθεί από prot talents αλλά με Retri gear , το οποίο σου δίνει πολύ Str και Stam. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ακούγεται ότι είναι πολύ καλό Ελπίζω να σε βοήθησα. |
| | |
| | #3 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Ευχαριστω φιλε. Βασικα μ πανε και χτες οτι δεν ειναι καλο specc τωρα. | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |