| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Εχω εναν Druid-Ne lvl 70.Ειναι φυσιολογικο το ανοτερο dmg που εχει κανει να ειναι 4049(με starfire).Θα μπορουσε να πω οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος με τισ αποδωσεις που εχει,αν και ξερω οτι με το καταλληλο gear και rotation μπορει να.......κανει τρομερο dmg.Aν μπορειτε κοιταξτε στο armory του Headbreaker και πειτε μου τι θα πρεπει να ανεβασω απο τα στατιστικα και πειτε μου καποια πιθανα gear pieces. Επισης να υπεθυμισω οτι ΔΕΝ εχω το WotLK.(δεν ξερω αν ειναι χρησιμο αυτο)* Ευχαριστω, Γαϊδουροκτονος |
| | |
| | #2 |
| Μαχητής | Φιλε μου....το μεγαλυτερο μερος του gear σου ειναι lvl60 η και χαμηλοτερο. Κ τελειο rotation να κανεις, θα βγαζεις dps lvl 60-62 max. Το idol σου,ειναι αχρηστο..ειναι μονο για feral. Για pvp η για pve χρηση??? Για pve τα stamina gems ειναι αχρηστα. Συμβουλη...παρε το expansion...δεν αξιζει να τρεχεις για lvl 70 gear ενω ολα γινονται στο 80 και σε λιγο καιρο στο 85. Γιατι να τρεχεις τωρα να φτιαξεις lvl70 οπου οταν παρεις καποιο expansion θα ειναι αχρηστο? Τελευταία επεξεργασία από platonas : 01-07-10 στις 16:11 |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Να φτιάξεις έναν χαρακτήρα ο οποίος είτε θα τον βαρεθείς γιατί θα είσαι στάσιμος 70αρης και θα βαρεθείς τα ίδια και τα ίδια μιας και λίγη μένουν στα 70 ή θα παρατήσεις το WoW για τον ίδιο λόγο αν δεν επεκταθείς στα άλλα expansion,το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Υ.Γ.:Το παιχνίδι προχωράει,προχώρα και εσύ μαζί του! |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Φιλε εγω με τον 64 lvl druid εβγαλα 4800!! Εχεις πολυ χαμηλο damage.... |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |