| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 14-06-2010
| Καλησπερα παιδια, λοιπον πριν 2 βδομαδες 80αρισα σαν paladin και οι εντυπωσεις μου ειναι μετριες μιας και ηθελα shaman αλλα αλλο θεμα αυτο. Που λετε το εχω λιωσει στο pve και pvp αντιστοιχα με αποτελεσμα να εχω ενα καλο gear με 5.3k gs Αρχισα αρενες με εναν φιλο μου rogue full wrathful + weapons σε boost φαση Ομως επειδη ειχα εναν druid pvp με warrior (2.1κ rating) ξερω πανω κατω τα κολπα του pvp και χωρις πολλα πολλα την πηγαμε 1700 με μεγαλη ευκολια μιας και εχουμε καλη επικοινωνια Αρχισα να βλεπω κατι combos affliction lock και druid resto σαν paladin εκανα cleanse συνεχεια και heal ομως μας εχωναν καθως και paladin warrior μας δυσκολεψαν υπαρχαν fights που τα κερδισαμε με μεγαλη αποδοτικοτητα Δεν φοβαμαι μαλιστα να πω πως αν μαζεψω pvp gear furious , wrathful περιφερειακα κτλπ ανετα την παμε 2.1k ομως δεν μπορω να καταλαβω κατι με 2.4κ spellpower που εχω πως να κανω big heals οταν ειμαι εναντιον Shadow Priest - Rogue ειναι παρα πολυ δυσκολο ειδικα με fear, blind , silence, couge και παει λεγοντας θα κανω bubble και heal ομως με το wound δυσκολια μεγαλη...παντως δεν μπορω να καταλαβω σε combo mage - shamman elemental τι να κανω τρωω hex - poly - counterspell - και οτι αλλοι μπορεις να φανταστεις πως να σωσω το dps οταν κανω flash of light 5k-6k uncrit θελω συμβουλες γιατι δυστυχως αρχισαμε να πεφτουμε... |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία από arena, επειδή ως holy έχω αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα με σένα, 1-2 tips για αυτά που ρωτάς : 1) Για να αποφύγεις το silence, ώστε να προλάβεις να κάνεις μερικά big heals, χρησιμοποίησε Aura Mastery - Spell - World of Warcraft + consetration aura = immune to interupts and silence για 6 seconds 2) Όποτε αντιμετωπίζεις classes που σε κάνουν CC όπως rogue(sap) , mage (sheep) , shammy(hex) κτλ, φρόντιζε να έχεις όσο πιο πολύ μπορείς πάνω στον συμπαίχτη σου Hand of Sacrifice (Hand of Sacrifice - Spell - World of Warcraft) ώστε μόλις φάει dmg αυτός να σπάει το cc από εσένα. Τα χρησιμοποιώ όποτε μπορώ σε αρένα και με έχουν βοηθήσει αρκετά. Ελπίζω να σου φανούν και εσένα χρήσιμα. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |