| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Συντονιστής | Γι'αυτό και παίζω shaman 3 χρόνια! :>
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #12 |
| Ήρωας | Επειδή έχω levelarei paladin και hunter στο 80 έχω κάνει πολύ pvp καθώς levelara και μπορώ να πω ότι χαλαρά είναι οι καλύτερες classes για pvp και με τους 2 ήμουνα πάντοντε πρώτος στα killing blows, damage done και συνήθως στο honor gained. Μην ακούς τι σου λένε απλά δοκίμασε εσύ ο ίδιος τις classes τώρα πια με τα heirlooms το lvl up είναι παιχνιδάκι.
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #13 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | βασικα ο hunter δεν suckarei.Απλα στην αρχη αν δεν εχεις το gear δεν μπορεις να σκοτωσεις ευκολα τις αλλες classes. Παντος ιδικα στα bgs σε σχεση με τις arenas οι hunters ειναι imba! το κακο στις arenas ειναι πως ο hunter ειναι το πρωτο target που θα κανει το team. | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |