| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 64 | Τα σπάει; Dailymotion - Star Wars The Old Republic - Gros trailer de l'E3 2010 - une vidéo Jeux vidéo
__________________ http://www.twitter.com/Warcraft_GR | ||
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Kαλό trailer ήταν... θα το έχω στα υπ'όψην!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Απλά τα έσπασε το video, όταν επιτέθηκε η jedi στον πολεμιστή sith ήτανε όλα τα λεφτά η μάχη. Το περιμένω πως και πως το παιχνίδι, άντε να δούμε άμα μπορέσει να έχει επιτυχία σε σχέση με τα αλλα mmo. (warhammer, age of conan, aion)
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Βioware είναι αυτή πιστεύω έχουν την απαραίτητη εμπειρία και καλό υλικό για να μεγαλουργήσουν. Eγώ όμως περιμένω με περισσότερη αγωνία το Warhammer 40k mmo. |
| | |
| | #5 | |
| Ήρωας | Φανταστικά γραφικά! Σιχαίνομαι όμως το Star Wars και τα Παράθεση:
Πρόσφατα έπαιξα Dungeons and Dragons online, είναι free πλέον και λέει πολλά. Ο τρόπος που επιτίθεσαι και castάρεις είναι όπως στο Oblivion με το cursor και θυμίζει fps, δεν κάνεις lock κάποιον κι αρχίζεις. Πολύ off topic αλλά ο ενθουσιασμός ακόμη μεγαλύτερος Το video είναι πράγματι τέλειο! Να δούμε το παιχνίδι, θα το δοκιμάσω από περιέργεια. ![]() Υ.Γ.: Το quote το λένε συνέχεια 5-6 φίλοι μου πορωμένοι μπας και με πορώσουν κι εμένα ![]() βρε δεε...;;; ![]() ![]() Υ.Γ.: Τα όπλα του είναι σαν να παίζεις Unreal Tournament
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 17-06-10 στις 22:01 | |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Όποιος έπαιξε την σειρά Knights of the Old Republic 1 και 2, ειδικά το 1ο game, το οποίο είναι ένα από τα διαμάντια της Bioware και παιχνίδι της χρονιάς 2003, με 126 βραβεία (απίστευτο), και σενάριο κλασικής τριλογίας, τότε καταλαβαίνεται πως αυτό το MMO θα είναι κατά 90% επιτυχία. Βασικά είναι το Knights of the Old Republic 3, και συνεχίζει από εκεί που έμειναν τα άλλα 2, αλλά 300 χρόνια μετά. Να γνωρίζετε πως το μεγάλο όνομα στο παιχνίδι ήταν ο Darth Revan που έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο στην ιστορία των Sith, και μετά ο Darth Malak ο μαθητής του ο οποίος τον πρόδωσε στο 1ο game. Από θέμα σεναρίου τα παιχνίδια τα σπάγανε, όπως και τα περισσότερα games της Bioware, όπως το Mass Effect. Ανυπομονό πραγματικά γιατί το 1ο παιχνίδι, είναι το αγαπημένου μου όλων των εποχών, και μιλάω από εποχή Spectrum 1985 ![]() Και εδώ τα βραβεία του 1ου game για όσους με βρίσκουν υπερβολικό ![]() BioWare: Star Wars: Knights of the Old Republic Awards |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Εγώ πάντως βλέπω πως για να παίξεις το game, εάν είναι αυτά τα γραφικά του, θα θες ένα πάρα πολύ καλό PC και αυτό είναι το ωραίο στο wow με το πιο crap PC παίζεις μια χαρά
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Βασικά τα γραφικά του, από ένα gameplay video που είδα ήταν κάπως άσχημα Είδωμεν. |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | "Statement: This game is going to rule, meatbags." |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | πάει το wow θα ψοφήσει ως τα χριστούγεννα έχτος από το star wars και το warhammer θα βγάλουν και elder scroll online |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |