| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Ποιοί είναι καλύτεροι ... οι Hunters ή οι Druids ; |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | druid ofc! |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | Φαντάζομαι πως για να θες σύγκριση μεταξύ druid-hunter σε ενδιαφέρει να μάθεις πιο class είναι καλύτερο μονο από άποψη dps. Σ'αύτην την περίπτωση η απάντηση είναι εύκολα MM hunter. Αν όμως ρωτάς γενικά για τα δύο classes τότε ο druid ίσως σου φανεί πιο ενδιαφέρον λόγο της ευελιξίας που σου προσφερει επιτρέποντας σου να παίξεις σαν melee dps, range dps (caster), tank αλλα και healer. Νομίζω οτι σε κάλυψα, αν δεν σε κάλυψα και θες μια πιο συγκεκριμένη απάντηση, κάνε μια πιο συγκεκριμένη ερώτηση. Τελευταία επεξεργασία από p3troz : 17-06-10 στις 13:00 |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | οχι φιλε ευχαριστω εχω παρει τωρα druid σε lvl 15-16 και λεω να βαλω και hunter . |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Εγω απαντησα οπως εννοει η p3troz. Απο αποψη dps και οι δυο ειναι καλοι. |
| | |
| | #6 |
| Μαχητής | Εγώ πάντως άλλο κατάλαβα από την ερώτηση, δεδομένου ότι βρίσκεται στην ενότητα pvp. Αφού όμως συνεννοηθήκατε, κανένα πρόβλημα... |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | hunter 4 life riii εγω πιστευω οτι ο hunter τον εχει τον druid σε pvp και σε dps(δεν ειμαι προ απλα λεω την αποψη μου!) απλα ο hunter εχει πολλα skills με εναν σωστο συνδιασμο πιστευω οτι μπορει καποιος να νικιση και τους πιο skilled druids.... εγω παντος οταν ειχα παει bg εχ8ες τους druid τους ειχα για πλακα απλα ειχα σωστο timing στα skills περιμενα να μου σκασει το charge με το cat-form και μετα απλα αρχιζα concusive,arcane,missile barage(λογο του daze που κανει),steady shot μετα καπακι ενα silencing shot... για να μην προλαβει 2ο charge και ειναι πσοφιος... απλο και ευκολο...... Υ.Γ συγνωμη για τα ορ8ογραφικα οπου εχω... |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | druids rule! αρκει να ξερεις να παιζεις! |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | εξαρτατε απο τα talents και απο τις επιθεσεις που θα χρεισιμοποιης και εγω εχω hunter 55lvl αλλα προσωπικα εγω τον βαρεθηκα απο τα 30lvl |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |